Üretici Kadınlar İyilik İçin Kuğulu Parkta Koştular

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2020 - 01:17, Güncelleme: 07.11.2020 - 01:17
 

Üretici Kadınlar İyilik İçin Kuğulu Parkta Koştular

Seydişehir ‘de kurulan Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, İstanbul ‘da koşulacak 42. İstanbul maratonuna sanal destek vermek için Kuğulu Park ‘ta koştular.

8 Kasım 2020 İstanbul maratonuna  katılacak kadın emeğini değerlendirme Vakfı’na destek vermek  amacı ile Kuğulu Park ‘taki koşuya Seydişehir Üretici Kadınlar Tanımsal Kalkınma Kooperatifi‘nden 10 bayan katıldı. Kooperatif Başkanı Müge Karaosmanoğlu Kuğulu parkta gerçekleştirdikleri etkinlikte ilgili olarak şu bilgileri verdi: 7-8 Kasım 2020 ‘de İstanbul maratonuna katılacak kadın emeğini değerlendirme vakfına destek vermek için bizde Seydişehir Kuğulu Park’ta kooperatif kurucuları ve üyeleri olarak sanal destek için koşu düzenledik. Kuğulu parkını şeçmemizin amacı ise bu güzel doğa harikası yeri dışarıya tanıtmak istedik. Bu etkinliklere adım adım platformu , İyilik Peşinde Koş platformu  destek veriyor ” dedi. Sen koştukça kadınlar yoksulluğa karşı güçlenecek , iyilik peşinde koş sloganları ile gerçekleştirdiğimiz bu koşu etkinliğine Seydişehir  Üretici Kadınlar Tanımsal Kooperatifi üyeleri olarak ;Ayşe Kılınç , Gül Gürol , Mukadder Çameli , Fatma Aydın , Meral Çoşkun , Müge Karaosmanoğlu , Sare Berk , Nuran Leventoğlu , Hayriye Koçak , Mesrure Ergun katıldı.
Seydişehir ‘de kurulan Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, İstanbul ‘da koşulacak 42. İstanbul maratonuna sanal destek vermek için Kuğulu Park ‘ta koştular.

8 Kasım 2020 İstanbul maratonuna  katılacak kadın emeğini değerlendirme Vakfı’na destek vermek  amacı ile Kuğulu Park ‘taki koşuya Seydişehir Üretici Kadınlar Tanımsal Kalkınma Kooperatifi‘nden 10 bayan katıldı.

Kooperatif Başkanı Müge Karaosmanoğlu Kuğulu parkta gerçekleştirdikleri etkinlikte ilgili olarak şu bilgileri verdi:

7-8 Kasım 2020 ‘de İstanbul maratonuna katılacak kadın emeğini değerlendirme vakfına destek vermek için bizde Seydişehir Kuğulu Park’ta kooperatif kurucuları ve üyeleri olarak sanal destek için koşu düzenledik.

Kuğulu parkını şeçmemizin amacı ise bu güzel doğa harikası yeri dışarıya tanıtmak istedik. Bu etkinliklere adım adım platformu , İyilik Peşinde Koş platformu  destek veriyor ” dedi.

Sen koştukça kadınlar yoksulluğa karşı güçlenecek , iyilik peşinde koş sloganları ile gerçekleştirdiğimiz bu koşu etkinliğine Seydişehir  Üretici Kadınlar Tanımsal Kooperatifi üyeleri olarak ;Ayşe Kılınç , Gül Gürol , Mukadder Çameli , Fatma Aydın , Meral Çoşkun , Müge Karaosmanoğlu , Sare Berk , Nuran Leventoğlu , Hayriye Koçak , Mesrure Ergun katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.