UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2016 - 01:16, Güncelleme: 01.06.2016 - 01:16
 

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İş Kurumu Seydişehir Hizmet Müdürlüğü ve KOSGEB protokolü ile organize edilen ??Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi?? programlandığı şekilde 1 Haziran 2016 Çarşamba gününden itibaren başladı.

Kurs Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası hizmet Binası toplantı salonunda yapılıyor. Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Osman Ünüvar görev yapıyor. Program 1 Haziran ile 9 Haziran 1. Grup, 21 Haziran ile 30 Haziran tarihinde 2. Grup olmak üzere 2 grupla başladı. Kurslar sabah 8.00 - 12.00 saatleri arasında yapılacak. Konu ile alakalı olarak; İş Kurumu Seydişehir Hizmet Müdürü Emel Ereli, Kurs Eğitmeni Osman Ünüvar ve kursa ev sahipliği yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar; “Seydişehir’in Ticari ve Ekonomik hayatına yön verecek bilinçli işletmeler meydana getirmek adına kurgulanan programı şehrimize kazandırabilmenin gururunu yaşıyoruz. Programa talebin beklenenden fazla olduğunu, 25 kişilik 2 grup halinde başlayan ve talebin fazla olmasından dolayı Temmuz ayında da 2 grup halinde devam edecek kursun sadece Seydişehir’e değil, yöremize katkılar sağlayacağını umuyoruz, kursun insanımız ve şehrimize hayırlı olmasını temennisi ile eğitime katılan kursiyerlerimize başarılar dileriz.” dediler. 
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İş Kurumu Seydişehir Hizmet Müdürlüğü ve KOSGEB protokolü ile organize edilen ??Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi?? programlandığı şekilde 1 Haziran 2016 Çarşamba gününden itibaren başladı.

Kurs Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası hizmet Binası toplantı salonunda yapılıyor. Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Osman Ünüvar görev yapıyor.

Program 1 Haziran ile 9 Haziran 1. Grup, 21 Haziran ile 30 Haziran tarihinde 2. Grup olmak üzere 2 grupla başladı. Kurslar sabah 8.00 - 12.00 saatleri arasında yapılacak.

Konu ile alakalı olarak; İş Kurumu Seydişehir Hizmet Müdürü Emel Ereli, Kurs Eğitmeni Osman Ünüvar ve kursa ev sahipliği yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar; “Seydişehir’in Ticari ve Ekonomik hayatına yön verecek bilinçli işletmeler meydana getirmek adına kurgulanan programı şehrimize kazandırabilmenin gururunu yaşıyoruz. Programa talebin beklenenden fazla olduğunu, 25 kişilik 2 grup halinde başlayan ve talebin fazla olmasından dolayı Temmuz ayında da 2 grup halinde devam edecek kursun sadece Seydişehir’e değil, yöremize katkılar sağlayacağını umuyoruz, kursun insanımız ve şehrimize hayırlı olmasını temennisi ile eğitime katılan kursiyerlerimize başarılar dileriz.” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.