Uyuşturucu Operasyonu 1 Tutuklu

Asayiş 06.12.2021 - 13:05, Güncelleme: 06.12.2021 - 13:05
 

Uyuşturucu Operasyonu 1 Tutuklu

Beyşehir ilçesinde 5 farklı adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik olarak 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda, 1 adet hassas terazi, 40,72 gram esrar maddesi, 129,63 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 14 adet suboxone uyuşturucu hap, 3 adet üzerinde ibare bulunmayan uyuşturucu hap, 9 adet büyük ve küçük boy olmak üzere uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, 84 adet Regapen uyuşturucu haplara ait boş tablet, 1 adet kısa dipçik ruhsatsız pompalı yivsiz tüfek ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Ö.A., R.Ö. ve O.Y. isimli 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderilirken, R.Ö. ve O.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Beyşehir ilçesinde 5 farklı adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik olarak 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda, 1 adet hassas terazi, 40,72 gram esrar maddesi, 129,63 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 14 adet suboxone uyuşturucu hap, 3 adet üzerinde ibare bulunmayan uyuşturucu hap, 9 adet büyük ve küçük boy olmak üzere uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, 84 adet Regapen uyuşturucu haplara ait boş tablet, 1 adet kısa dipçik ruhsatsız pompalı yivsiz tüfek ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Ö.A., R.Ö. ve O.Y. isimli 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderilirken, R.Ö. ve O.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.