UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BEŞ KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2014 - 06:42, Güncelleme: 25.03.2014 - 06:42
 

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BEŞ KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Seydişehir?de yapılan uyuşturucu operasyonunda eroin, esrar ve uyarıcı hap ele geçirilirken, biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Seydişehir’de yapılan uyuşturucu operasyonunda eroin, esrar ve uyarıcı hap ele geçirilirken, biri kadın 5 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, şafak vakti Konya KOM Şube ekipleri ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 6 farklı adrese operasyon düzenledi. 2,5 aydır sürdürülen çalışma sonrası yapılan operasyonda Narkotik köpeği Irmak ile evlerde yapılan aramada çok sayıda satışa hazır fişek tabir edilen esrar, eroin ve uyarıcı hap ele geçirilirken, A.B, A.Ü, E.C, E.N. ve Ü.N. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Seydişehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Seydişehir?de yapılan uyuşturucu operasyonunda eroin, esrar ve uyarıcı hap ele geçirilirken, biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Seydişehir’de yapılan uyuşturucu operasyonunda eroin, esrar ve uyarıcı hap ele geçirilirken, biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şafak vakti Konya KOM Şube ekipleri ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 6 farklı adrese operasyon düzenledi.

2,5 aydır sürdürülen çalışma sonrası yapılan operasyonda Narkotik köpeği Irmak ile evlerde yapılan aramada çok sayıda satışa hazır fişek tabir edilen esrar, eroin ve uyarıcı hap ele geçirilirken, A.B, A.Ü, E.C, E.N. ve Ü.N. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler Seydişehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.