ÜZÜMLÜ'DE CİNAYET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 04:00, Güncelleme: 12.07.2018 - 04:00
 

ÜZÜMLÜ'DE CİNAYET

Beyşehir Üzümlü mahallesinde petrol istasyonunda çıkan kavga kanlı bitti.

Beyşehir Üzümlü mahallesinde petrol istasyonunda çıkan kavga kanlı bitti. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelen Mehmet Karabelen (41), istasyonda yıkamacı olarak çalışan M.Ö. (16) ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda  Mehmet Karabelen (41) kuru sıkıdan bozma tabancayla vurularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, M.Ö'yü suç aleti tabancayla gözaltına aldı. M.Ö'nün, "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi. Karabelen'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Beyşehir Üzümlü mahallesinde petrol istasyonunda çıkan kavga kanlı bitti.

Beyşehir Üzümlü mahallesinde petrol istasyonunda çıkan kavga kanlı bitti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelen Mehmet Karabelen (41), istasyonda yıkamacı olarak çalışan M.Ö. (16) ile tartışmaya başladı.
Kavgaya dönüşen olayda  Mehmet Karabelen (41) kuru sıkıdan bozma tabancayla vurularak öldürüldü.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, M.Ö'yü suç aleti tabancayla gözaltına aldı. M.Ö'nün, "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.
Karabelen'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.