VALİ, KADIN MUHTARLAR ADINA PLAKETİ AYŞE DEMİR’E VERDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.10.2022 - 15:43, Güncelleme: 18.10.2022 - 15:47
 

VALİ, KADIN MUHTARLAR ADINA PLAKETİ AYŞE DEMİR’E VERDİ

19 Ekim Muhtarlar Günü programında kadın muhtarlar adına Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir’e plaketini Konya Valisi Vahdettin Özkan verdi.

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri iş birliğiyle 19 Ekim Muhtarlar Günü programı düzenlendi. Karatay Gençlik Merkezinde düzenlenen programa protokolün yanı sıra 31 ilçeden 1154 muhtar katıldı. 31 ilçeden muhtarların katıldığı programın sonunda, plaket verilen 3 muhtardan biri olan Seydişehir Ortakaraören Mahallesi Muhtarı Ayşe Demir’e kadın muhtarlar adına plaketini Konya Valisi Vahdettin Özkan takdim etti. Diğer plaket sahipleri; 39 yıldır muhtarlık görevine devam eden en tecrübeli muhtar Mustafa Avcıoğlu’na, en genç muhtar Ethem Çalık’a verildi.
19 Ekim Muhtarlar Günü programında kadın muhtarlar adına Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir’e plaketini Konya Valisi Vahdettin Özkan verdi.

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri iş birliğiyle 19 Ekim Muhtarlar Günü programı düzenlendi.

Karatay Gençlik Merkezinde düzenlenen programa protokolün yanı sıra 31 ilçeden 1154 muhtar katıldı.

31 ilçeden muhtarların katıldığı programın sonunda, plaket verilen 3 muhtardan biri olan Seydişehir Ortakaraören Mahallesi Muhtarı Ayşe Demir’e kadın muhtarlar adına plaketini Konya Valisi Vahdettin Özkan takdim etti.

Diğer plaket sahipleri; 39 yıldır muhtarlık görevine devam eden en tecrübeli muhtar Mustafa Avcıoğlu’na, en genç muhtar Ethem Çalık’a verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.