VALİ PROF. DR. GÜNEY 11. KEZ SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2020 - 02:04, Güncelleme: 29.01.2020 - 02:04
 

VALİ PROF. DR. GÜNEY 11. KEZ SEÇİLDİ

Hemşehrimiz Vali.Prof.Dr.Bahaeddin Güney; Avrasya Dostluk,Kültür,Sanat ve Turizm Kurumu Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında Hemşehrimiz Vali Dr. Bahaeddin Güney yabancı ve yerli delegelerin oybirliği ile Genel Başkanlığa tekrar 11. kez getirildi. Genel Kurul’da bir konuşma yapan Avrasya Kurumu’nun Avrupa Fahri Kültür ve Sanat Büyükelçisi Ord. Prof. Dr. John Devreker, hemşehrimiz Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney’i yeniden başkanlığa seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek şöyle konuştu: “Sayın Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney Türk Dünyasına olduğu kadar, dünya barış ve kültürüne büyük hizmetler vermiş ve katkıda bulunmuş bir Türk idarecisi, kültür ve bilim adamıdır. Düzenlendiği ve katıldığı uluslararası kongre,sempozyum,panel ve diğer toplantılarda Türk Ulusu’nu temsil ederek,dünya uluslarının sevgi,barış ve hoşgörü evrensel ilkeleri etrafında birleşmelerini savunmuştur.   Avrupa Konseyi Üstün Hizmet Madalyası na da sahip olan Vali Prof. Dr. Güney’in verdiği hizmetlerden büyük gurur duyuyorum.” dedi.
Hemşehrimiz Vali.Prof.Dr.Bahaeddin Güney; Avrasya Dostluk,Kültür,Sanat ve Turizm Kurumu Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında Hemşehrimiz Vali Dr. Bahaeddin Güney yabancı ve yerli delegelerin oybirliği ile Genel Başkanlığa tekrar 11. kez getirildi.

Genel Kurul’da bir konuşma yapan Avrasya Kurumu’nun Avrupa Fahri Kültür ve Sanat Büyükelçisi Ord. Prof. Dr. John Devreker, hemşehrimiz Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney’i yeniden başkanlığa seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek şöyle konuştu:

“Sayın Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney Türk Dünyasına olduğu kadar, dünya barış ve kültürüne büyük hizmetler vermiş ve katkıda bulunmuş bir Türk idarecisi, kültür ve bilim adamıdır. Düzenlendiği ve katıldığı uluslararası kongre,sempozyum,panel ve diğer toplantılarda Türk Ulusu’nu temsil ederek,dünya uluslarının sevgi,barış ve hoşgörü evrensel ilkeleri etrafında birleşmelerini savunmuştur.   Avrupa Konseyi Üstün Hizmet Madalyası na da sahip olan Vali Prof. Dr. Güney’in verdiği hizmetlerden büyük gurur duyuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.