VALİ TOPRAK’IN EŞİ ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 12:32, Güncelleme: 20.06.2019 - 12:32
 

VALİ TOPRAK’IN EŞİ ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Vali Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak Seydişehir’e gelerek, Şehit J. Asb. Bçvş. Hüseyin Bulut ve Şehit polis memuru Emre Horoz’un ailelerini ziyaret etti.

Konya devlet yöneticilerinin ileri gelenlerinin eşlerinin de katıldığı şehit aileleri ziyaretinde Vali Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek isteklerinin olup olmadığını sordu. Ailelerin çocukları için yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim etti. Dr. Funda TOPRAK Hanımefendinin ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’in eşi Hikmet Yaşin, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel’in eşi Pelin Yüksel, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz’ın eşi Necla Kaymaz, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ın eşi Şehri Sevilay Yaman, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşi Havva Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve eşi Selma Neşe Koca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt de eşlik etti. Konya’dan gelen devlet erkânlarının eşlerinin Adile Baysal Kültür Evi’nde öğle yemeğinden sonra Kuğulu Parkı gezerek ilçemizden ayrılacağı öğrenildi.
Vali Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak Seydişehir’e gelerek, Şehit J. Asb. Bçvş. Hüseyin Bulut ve Şehit polis memuru Emre Horoz’un ailelerini ziyaret etti.

Konya devlet yöneticilerinin ileri gelenlerinin eşlerinin de katıldığı şehit aileleri ziyaretinde Vali Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek isteklerinin olup olmadığını sordu. Ailelerin çocukları için yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim etti.

Dr. Funda TOPRAK Hanımefendinin ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’in eşi Hikmet Yaşin, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel’in eşi Pelin Yüksel, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz’ın eşi Necla Kaymaz, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ın eşi Şehri Sevilay Yaman, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşi Havva Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve eşi Selma Neşe Koca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt de eşlik etti.

Konya’dan gelen devlet erkânlarının eşlerinin Adile Baysal Kültür Evi’nde öğle yemeğinden sonra Kuğulu Parkı gezerek ilçemizden ayrılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.