VATANDAŞLAR YAYLA ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 02:38, Güncelleme: 08.07.2019 - 02:38
 

VATANDAŞLAR YAYLA ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Karacaören ve Çat Mahallelerinin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yayla şenlikleri bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Yapılan şenliklere Karacaören ve Çat’ta ikamet eden vatandaşların yanı sıra gurbette yaşayan hemşerilerde gelerek katılım sağladı. Birlik ve beraberliğin artmasını sağlayan yayla şenliklerine Başkan Mehmet Tutal, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, AK Parti Genel Merkezi Seçim Koordinasyonu Başkanı Harun Tüfekçi, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yayla şenliklerinin örf ve adetlerinin yaşatılması noktasında birlik ve beraberliğe vesile olduğunu kaydeden Mehmet Tutal; “Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bu coşkuyu görünce ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum. Şükürler olsun ki ülkemizde huzur ve kardeşlik içinde yaşıyoruz. Biz kendi içimizde birlik, beraberlik ve kardeşliği sağladığımız zaman kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecektir. İçinde bulunduğumuz özellikle bu dönemde biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, dünyada o kadar huzur içerisinde olacaktır. Bu dayanışmalarımız güzel ve bu güzelliği devam ettirmemiz gerekiyor” dedi. Kırsal mahallelerde düzenlenen yayla şenliklerinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından şenliğe katılan vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Karacaören ve Çat Mahallelerinin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yayla şenlikleri bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Yapılan şenliklere Karacaören ve Çat’ta ikamet eden vatandaşların yanı sıra gurbette yaşayan hemşerilerde gelerek katılım sağladı.

Birlik ve beraberliğin artmasını sağlayan yayla şenliklerine Başkan Mehmet Tutal, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, AK Parti Genel Merkezi Seçim Koordinasyonu Başkanı Harun Tüfekçi, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yayla şenliklerinin örf ve adetlerinin yaşatılması noktasında birlik ve beraberliğe vesile olduğunu kaydeden Mehmet Tutal; “Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bu coşkuyu görünce ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum. Şükürler olsun ki ülkemizde huzur ve kardeşlik içinde yaşıyoruz. Biz kendi içimizde birlik, beraberlik ve kardeşliği sağladığımız zaman kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecektir. İçinde bulunduğumuz özellikle bu dönemde biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, dünyada o kadar huzur içerisinde olacaktır. Bu dayanışmalarımız güzel ve bu güzelliği devam ettirmemiz gerekiyor” dedi.

Kırsal mahallelerde düzenlenen yayla şenliklerinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından şenliğe katılan vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.