Vefat eden işçi arkadaşlarını bu bayram da unutmadı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2019 - 10:35, Güncelleme: 03.06.2019 - 10:35
 

Vefat eden işçi arkadaşlarını bu bayram da unutmadı

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir şube başkanı Ferhat Çelikbaş bu bayramda da ahirete intikal eden işçi arkadaşlarını unutmadı.

Başkan Çelikbaş yönetimi ile  beraber başta  şehit mezarlığı  olmak  üzere Eti Aş.’de  çalışıp emeği  ile  alın teri  ile kazançlarını sağlayan ve ahirete  intikal  etmiş arkadaşlarının mezarlarını tek  tek  ziyaret  ederek  mezarları  başında  fatiha  okudu. Başkan Çelikbaş konu ile ilgili şu açıklamalarda  bulundu; ’Her  bayram mezarlarını ziyaret ettiğimiz başta  şehitlerimiz  olmak  üzere Fabrikamıza emek  vermiş  hayatını  kaybetmiş kardeşlerimizi bu  bayramda  unutmayarak mezarları  başında onlarla  da  bayramlaştık. Ruhları şad mekanları cennet olsun. ’dedi.
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir şube başkanı Ferhat Çelikbaş bu bayramda da ahirete intikal eden işçi arkadaşlarını unutmadı.

Başkan Çelikbaş yönetimi ile  beraber başta  şehit mezarlığı  olmak  üzere Eti Aş.’de  çalışıp emeği  ile  alın teri  ile kazançlarını sağlayan ve ahirete  intikal  etmiş arkadaşlarının mezarlarını tek  tek  ziyaret  ederek  mezarları  başında  fatiha  okudu.

Başkan Çelikbaş konu ile ilgili şu açıklamalarda  bulundu; ’Her  bayram mezarlarını ziyaret ettiğimiz başta  şehitlerimiz  olmak  üzere Fabrikamıza emek  vermiş  hayatını  kaybetmiş kardeşlerimizi bu  bayramda  unutmayarak mezarları  başında onlarla  da  bayramlaştık. Ruhları şad mekanları cennet olsun. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.