VEKİL, FEN LİSESİ VE STKLARI ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2013 - 07:23, Güncelleme: 22.04.2013 - 07:23
 

VEKİL, FEN LİSESİ VE STKLARI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet Fen Lisesini ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet Fen Lisesini ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.  Ziyarete Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Emniyet Müdürü Yahya Günay,AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Kuyucak ve parti yönetimi  katıldı. Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet ziyaretlerini ilk önce Fen Lisesi’ne yaptılar. Heyeti burada Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük,lise öğretmenleri ve öğrenciler karşıladı. Fen Lisede yenen öğle yemeğinden sonra Müdür Küçük ziyarette bulunanlara liseyi gezdirdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Fen Lisesinden sonra ziyaretlerine devam eden Milletvekili Tüfekci,AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Kuyucak ve parti yönetimi Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çınar Milletvekiline Seydişehir tarımı, çiftçisi ve sorunları hakkında bilgi verdi ve “Bu ziyaretinizden memnun kaldım. Seydişehir çiftçisi ile istişare çok önemli. Buğday tarlalarımızda bu sene haşare var oda  ilaçlama ile gidereceğiz inşallah.” Dedi. Vekil Tüfekci de “Bizler Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, okullarımızı odalarımızı gezerek onların sorunlarına  çözüm arayışları içersindeyiz. 11 yılda sorunları yerinde görerek çözmeye çalışıyorum.  Bu gezilerin çok faydasını gördüm. Bu anlamda Sivil Toplum Kuruluşlarımız Seydişehir’e bir ivme kazandırıyorlar.” Dedi. Daha sonra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ü  ziyaret eden Milletvekili Tüfekci burada yaptığı konuşmada şunları söyledi “Odalarımız, halkımız birlikte hareket ediyorlar.Başta Kaymakamımız Tuncay Sonel Bey olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ve halk  projelerde birlikte hareket ediyorlar. Hepsine teşekkür ederim.” Dedi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ı yerinde ziyaret eden heyet Seydişehir esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Aypar esnafının sorunlarını  dile getirerek “Seydişehir ekonomisini canlandırmak için projeler üretiyoruz. Amacımız projelere üzerine çalışma yaparak  esnafımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz.” dedi. Milletvekili Harun Tüfekci ise “Amacımız Seydişehir’e ve esnafına yardımcı olacak işler yapmaktır” dedi. Ziyaret sonunda Başkan İbrahim Aypar esnafın sorunlarının dile getirildiği bir dosyayı Milletvekili Harun Tüfekci’ye sundu .
Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet Fen Lisesini ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet Fen Lisesini ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

 Ziyarete Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Emniyet Müdürü Yahya Günay,AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Kuyucak ve parti yönetimi  katıldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve beraberindeki heyet ziyaretlerini ilk önce Fen Lisesi’ne yaptılar. Heyeti burada Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük,lise öğretmenleri ve öğrenciler karşıladı.

Fen Lisede yenen öğle yemeğinden sonra Müdür Küçük ziyarette bulunanlara liseyi gezdirdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fen Lisesinden sonra ziyaretlerine devam eden Milletvekili Tüfekci,AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Kuyucak ve parti yönetimi Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çınar Milletvekiline Seydişehir tarımı, çiftçisi ve sorunları hakkında bilgi verdi ve “Bu ziyaretinizden memnun kaldım. Seydişehir çiftçisi ile istişare çok önemli. Buğday tarlalarımızda bu sene haşare var oda  ilaçlama ile gidereceğiz inşallah.” Dedi.

Vekil Tüfekci de “Bizler Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, okullarımızı odalarımızı gezerek onların sorunlarına  çözüm arayışları içersindeyiz. 11 yılda sorunları yerinde görerek çözmeye çalışıyorum.  Bu gezilerin çok faydasını gördüm. Bu anlamda Sivil Toplum Kuruluşlarımız Seydişehir’e bir ivme kazandırıyorlar.” Dedi.

Daha sonra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ü  ziyaret eden Milletvekili Tüfekci burada yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Odalarımız, halkımız birlikte hareket ediyorlar.Başta Kaymakamımız Tuncay Sonel Bey olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ve halk  projelerde birlikte hareket ediyorlar. Hepsine teşekkür ederim.” Dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ı yerinde ziyaret eden heyet Seydişehir esnafının sorunlarını dinledi.

Başkan Aypar esnafının sorunlarını  dile getirerek “Seydişehir ekonomisini canlandırmak için projeler üretiyoruz. Amacımız projelere üzerine çalışma yaparak  esnafımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz.” dedi.

Milletvekili Harun Tüfekci ise “Amacımız Seydişehir’e ve esnafına yardımcı olacak işler yapmaktır” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan İbrahim Aypar esnafın sorunlarının dile getirildiği bir dosyayı Milletvekili Harun Tüfekci’ye sundu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.