VERGİ DAİRESİNDEN SON DAKİKA UYARISI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 04:42, Güncelleme: 30.07.2018 - 04:42
 

VERGİ DAİRESİNDEN SON DAKİKA UYARISI

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğün’den 7143 sayılı yeni yapılandırmanın 31 Temmuzda sona ereceğini ve mükellefler için büyük avantaj sağlayan bu uygulamayı, kaçırmamak için önemli bir fırsat olduğu uyarısında bulundu.

  Bu tür yapılandırmalarda son gün yoğunluğu yaşandığını hatırlatan, Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan;        ‘’Bu yasadan yararlanmak isteyen, ilgili mükelleflerin işlerini son saatlere koymamaları ve büyük avantajlar içeren bu yapılandırmadan muhakkak yararlanmalarını gerekir.’’ Diyerek vergi mükelleflerine son kez bir hatırlatmada bulundu.        Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Odasında, muhasebecilerin ve oda başkanlarının katıldığı toplantıda,7143 sayılı yeni yapılandırmayla ilgili detaylı açıklamalar yapıldığı ve bu uygulamanın 31 Temmuz akşamı sona ereceğinin altının çizildiğini söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan; ‘’Bu açıklamamız mükelleflerimize basın yoluyla son gün hatırlatmasıdır. Zira bu yapılanmayla gecikme faizleri kalkıyor, ödeme kolaylığı sağlanıyor. Peşin ödemelerde ise önemli indirimler yapılıyor. Mükelleflerimiz için büyük bir avantaj söz konusu’’ diyerek yapılandırmanın kaçırılmamasını istedi.
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğün’den 7143 sayılı yeni yapılandırmanın 31 Temmuzda sona ereceğini ve mükellefler için büyük avantaj sağlayan bu uygulamayı, kaçırmamak için önemli bir fırsat olduğu uyarısında bulundu.

  Bu tür yapılandırmalarda son gün yoğunluğu yaşandığını hatırlatan, Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan;

       ‘’Bu yasadan yararlanmak isteyen, ilgili mükelleflerin işlerini son saatlere koymamaları ve büyük avantajlar içeren bu yapılandırmadan muhakkak yararlanmalarını gerekir.’’ Diyerek vergi mükelleflerine son kez bir hatırlatmada bulundu.

       Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Odasında, muhasebecilerin ve oda başkanlarının katıldığı toplantıda,7143 sayılı yeni yapılandırmayla ilgili detaylı açıklamalar yapıldığı ve bu uygulamanın 31 Temmuz akşamı sona ereceğinin altının çizildiğini söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan; ‘’Bu açıklamamız mükelleflerimize basın yoluyla son gün hatırlatmasıdır. Zira bu yapılanmayla gecikme faizleri kalkıyor, ödeme kolaylığı sağlanıyor. Peşin ödemelerde ise önemli indirimler yapılıyor. Mükelleflerimiz için büyük bir avantaj söz konusu’’ diyerek yapılandırmanın kaçırılmamasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.