HAVVA NUR ÇOBAN BOSNA'DA 3. OLDU (VİDEOLU HABER)

10 yaşında tekwandoya başlayan 12 yıldır çok sayıda Türkiye derecesine ve Uluslar Arası , Balkan Şampiyonluğu , Avrupa 2ciliği ,Avrupa 3cülüğü derecelerine sahip olan Havvanur Çoban Konya TOHM(Olimpiyat Hazırlık Merkezi)Kampında 2024 Fransa Paris Olimpiyatlarına hazırlanırken bir yandan da uluslar arası maçlara girerek puan topluyor. Havva Nur Çoban 16-17 Kasım tarihinde Dekorsan Makine sponsorluğunda Bosnahersekteki Bosnia Open Wt G1 tekwando turnuvasına  49 kiloda girerek 3.oldu. Kendisine sponsor olan Dekorsan Makine sahibi Yılmaz Ergüner’e teşekkür etmek için giden Havva Nur Çoban “Bana bu turnuvada destek verdiğiniz için siz değerli Dekorsan Makine yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hedefim bu uluslar arası turnuvalara katılarak buradan topladığım puanlarla 2024Paris Olimpiyatlarına katıla bilmek “dedi Dekorsan Makine Sahibi Yılmaz Ergüner ise “Bizde Havva Nur kızımıza elimizden geldi kadar Avrupa da ki bir maçının masraflarını karşılayarak destek olduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük başarılar sağlar yolu açık olsun “dedi. Havva Nur Çoban ise Bosna’da kazandığı bu madalyayı kendilerine hediye etmek istediğini belirterek Yılmaz Ergüner’ e hediye etti.
Ekleme Tarihi: 21.11.2021 - 20:29

HAVVA NUR ÇOBAN BOSNA'DA 3. OLDU (VİDEOLU HABER)

Seydişehirli Tekwandocu Havva Nur Çoban Bosnahersek’in Başkenti Bosnada ,16-17 Kasım tarihinde Bosnia Open Wt G1 turnuvasında 49 kiloda tekwando da 3.oldu.

10 yaşında tekwandoya başlayan 12 yıldır çok sayıda Türkiye derecesine ve Uluslar Arası , Balkan Şampiyonluğu , Avrupa 2ciliği ,Avrupa 3cülüğü derecelerine sahip olan Havvanur Çoban Konya TOHM(Olimpiyat Hazırlık Merkezi)Kampında 2024 Fransa Paris Olimpiyatlarına hazırlanırken bir yandan da uluslar arası maçlara girerek puan topluyor.

Havva Nur Çoban 16-17 Kasım tarihinde Dekorsan Makine sponsorluğunda Bosnahersekteki Bosnia Open Wt G1 tekwando turnuvasına  49 kiloda girerek 3.oldu.

Kendisine sponsor olan Dekorsan Makine sahibi Yılmaz Ergüner’e teşekkür etmek için giden Havva Nur Çoban “Bana bu turnuvada destek verdiğiniz için siz değerli Dekorsan Makine yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hedefim bu uluslar arası turnuvalara katılarak buradan topladığım puanlarla 2024Paris Olimpiyatlarına katıla bilmek “dedi

Dekorsan Makine Sahibi Yılmaz Ergüner ise “Bizde Havva Nur kızımıza elimizden geldi kadar Avrupa da ki bir maçının masraflarını karşılayarak destek olduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük başarılar sağlar yolu açık olsun “dedi.

Havva Nur Çoban ise Bosna’da kazandığı bu madalyayı kendilerine hediye etmek istediğini belirterek Yılmaz Ergüner’ e hediye etti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.