KADİRİN PINARI BELDİBİ PARKI OLSUN!

Pınarın başında gazetemize yaptıkları açıklamada bu güzel doğa harikası alanın Beldibi Parkı olarak dönüştürülüp, vatandaşların hizmetine sunulmasını istediler. Kadir Parıltı tarafından geçtiğimiz yaz pınar yeniden düzenlenmiş, belediye tarafından kamelyalar konulmuş ve ağaçlar dikilmişti. Bu pınarın korunması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirten Kadir Parıltı: “Seydişehir’in nasıl Kuğulu Parkı, Pınarbaşı Parkı varsa burası da Belediye Beldibi Parkı olsun. Belediye bu konuda olumlu bakarsa, burası düzenli bir alan haline dönüşür. Vatandaşlarımız içinde güzel bir piknik alanı olur” dedi. Yağan yağmurlarla Kadirin Pınarı sularla dolmasına sevinen ve Kadir Parıltı’nın Beldibi Parkı önerisine destek verilmesini isteyen Emekli öğretmen Orhan Doğu: “Dün Kadir abiyle geldiğimiz pınarın başında gram su yoktu. Akşam yağan yağmurdan sonra bugün gördüğümüz manzara karşısında hayret içerisinde kaldım. Tabiatın bir mucizesini yaşadık. Kadir abi özellikle buranın belediye parkı olmasını arzu ediyor. Halkımızın rahatlıkla piknik yapabileceği güzel bir gün geçirebileceği bir park olmasını bizlerde talep ediyoruz. İnşallah bu arzularımız yerine getirilir” dedi. Hayırseverliğiyle tanınan Kadir Parıltı ise: İlçemizde Kuğulu Park ve Pınarbaşı’nda park var burasıda Belediye Beldibi Park olsun. Buraya bir emek harcandı. Bizim üzerimize düşen olursa yine harcamaya devam edeceğim. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal‘dan istirhamımız buranın belediyeye ait güzel bir park olması. İnşallah geleceğimize armağan edeceğimiz güzel bir yer olmaya devam etsin istiyoruz” dedi.
Ekleme Tarihi: 28.11.2021 - 21:22

KADİRİN PINARI BELDİBİ PARKI OLSUN!

Kadir Parıltı ve Orhan Doğu dün akşamki yağışlardan sonra kurumaya yüz tutan Kadirin Pınarının sular altında kalmasına sevindiler.

Pınarın başında gazetemize yaptıkları açıklamada bu güzel doğa harikası alanın Beldibi Parkı olarak dönüştürülüp, vatandaşların hizmetine sunulmasını istediler.

Kadir Parıltı tarafından geçtiğimiz yaz pınar yeniden düzenlenmiş, belediye tarafından kamelyalar konulmuş ve ağaçlar dikilmişti.

Bu pınarın korunması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirten Kadir Parıltı: “Seydişehir’in nasıl Kuğulu Parkı, Pınarbaşı Parkı varsa burası da Belediye Beldibi Parkı olsun. Belediye bu konuda olumlu bakarsa, burası düzenli bir alan haline dönüşür. Vatandaşlarımız içinde güzel bir piknik alanı olur” dedi.

Yağan yağmurlarla Kadirin Pınarı sularla dolmasına sevinen ve Kadir Parıltı’nın Beldibi Parkı önerisine destek verilmesini isteyen Emekli öğretmen Orhan Doğu:

“Dün Kadir abiyle geldiğimiz pınarın başında gram su yoktu. Akşam yağan yağmurdan sonra bugün gördüğümüz manzara karşısında hayret içerisinde kaldım. Tabiatın bir mucizesini yaşadık. Kadir abi özellikle buranın belediye parkı olmasını arzu ediyor. Halkımızın rahatlıkla piknik yapabileceği güzel bir gün geçirebileceği bir park olmasını bizlerde talep ediyoruz. İnşallah bu arzularımız yerine getirilir” dedi.

Hayırseverliğiyle tanınan Kadir Parıltı ise: İlçemizde Kuğulu Park ve Pınarbaşı’nda park var burasıda Belediye Beldibi Park olsun. Buraya bir emek harcandı. Bizim üzerimize düşen olursa yine harcamaya devam edeceğim. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal‘dan istirhamımız buranın belediyeye ait güzel bir park olması. İnşallah geleceğimize armağan edeceğimiz güzel bir yer olmaya devam etsin istiyoruz” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.