NEREYE GİDERLERSE KEDİLERİNİ DE YANLARINDA GÖTÜRÜYORLAR (Videolu)

Van’dan Alanya’ya giderken Seydişehir’de yemek için mola verdikleri Gürbüz Etliekmek Salonunda konuştuğumuz Ümit Dalar, eşi Necla Dalar ve üç çocuğu çok sevdikleri kedileriyle beraber çıktıkları yolculukları hakkında bakın ne anlattılar… Baba Ümit Dalar: “Van’dan yola çıktık Alanya’ya doğru geze geze gidiyoruz. Bu sürede kedileri evde yalnız bırakamayız bizsiz evde kalmaları mümkün değil. Çocuklar, eşim ve ben çok seviyoruz kedileri. Nereye gidersek onları da yanımızda götürüyoruz. Biraz sıkıntılı zor oluyor ama evlatlarımız gibi hep yanımızda taşıyoruz. Rav ve fıstık isimli kedilerimize İstanbul, Çanakkale, Alanya, Balıkesir neredeyse tüm Türkiye’yi gezdirdik gezdirmeye de devam ediyoruz.” dedi.
Ekleme Tarihi: 28.06.2022 - 15:13

NEREYE GİDERLERSE KEDİLERİNİ DE YANLARINDA GÖTÜRÜYORLAR (Videolu)

Vanlı aile çok sevdikleri kedilerini hiç yanlarından ayırmıyor. Rav ve fıstık isimli kedileriyle Türkiye’yi gezen Dalar ailesi çocukları gibi kedileri de nereye giderlerse yanlarında götürüyorlar.

Van’dan Alanya’ya giderken Seydişehir’de yemek için mola verdikleri Gürbüz Etliekmek Salonunda konuştuğumuz Ümit Dalar, eşi Necla Dalar ve üç çocuğu çok sevdikleri kedileriyle beraber çıktıkları yolculukları hakkında bakın ne anlattılar…

Baba Ümit Dalar: “Van’dan yola çıktık Alanya’ya doğru geze geze gidiyoruz. Bu sürede kedileri evde yalnız bırakamayız bizsiz evde kalmaları mümkün değil. Çocuklar, eşim ve ben çok seviyoruz kedileri. Nereye gidersek onları da yanımızda götürüyoruz. Biraz sıkıntılı zor oluyor ama evlatlarımız gibi hep yanımızda taşıyoruz. Rav ve fıstık isimli kedilerimize İstanbul, Çanakkale, Alanya, Balıkesir neredeyse tüm Türkiye’yi gezdirdik gezdirmeye de devam ediyoruz.” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.