SEYİT HARUN CAMİ RAMAZANA HAZIR (VİDEOLU)

Aralık ayında Vakıflar Böle Müdürlüğü tarafından yüklenici firma tarafından caminin çatısı, tabanı ve tavanı onarılarak boyanması için tadilatına başlanılan Seyit Harun Camisinin 25 Martta müteahhittin işini bitirerek teslim edeceği öğrenildi. Caminin son durumuyla ilgili bilgi veren Seyit Harun Cami Yaşatma Derneği Başkanı Mahmut Kurt: “Camimizin onarımı Aralık ayında ilgili firma tarafından başlamıştı. Çatısı ve tabanı tekrar onarılan camimizin komple iç boyası da yapıldı. Ufak tefek işleri kaldı. Yüklenici müteahhit 25 Martta camiyi teslim edecek ve hocalarımızda göreve başlayarak cami ramazan gelmeden ibadete açılacak” dedi.
Ekleme Tarihi: 08.05.2022 - 00:07

SEYİT HARUN CAMİ RAMAZANA HAZIR (VİDEOLU)

Tadilat nedeniyle ibadete kapalı olan Seyit Harun Cami 25 Mart’ta ibadete açılacak.

Aralık ayında Vakıflar Böle Müdürlüğü tarafından yüklenici firma tarafından caminin çatısı, tabanı ve tavanı onarılarak boyanması için tadilatına başlanılan Seyit Harun Camisinin 25 Martta müteahhittin işini bitirerek teslim edeceği öğrenildi.

Caminin son durumuyla ilgili bilgi veren Seyit Harun Cami Yaşatma Derneği Başkanı Mahmut Kurt: “Camimizin onarımı Aralık ayında ilgili firma tarafından başlamıştı. Çatısı ve tabanı tekrar onarılan camimizin komple iç boyası da yapıldı. Ufak tefek işleri kaldı. Yüklenici müteahhit 25 Martta camiyi teslim edecek ve hocalarımızda göreve başlayarak cami ramazan gelmeden ibadete açılacak” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.