Yaralı kaz Jandarma aracının üzerine düştü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 10:08, Güncelleme: 02.09.2020 - 10:08
 

Yaralı kaz Jandarma aracının üzerine düştü

Yaralı kaz yavrusu, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ait aracın üzerine düştü.

Veteriner Hekim Ümit Doğruöz tarafından tedavi edilen kaz yavrusu Kuğulu Tabiat Parkına bırakılacak. Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ait aracın üzerine yaralı yaban kazı düştü.  Yavru olduğu anlaşılan yaban kazının tedavisine Veteriner Hekim Ümit Doğruöz tarafından başlanıldı. Vewteriner Hekim Doğruöz ;” Yaralı kazımız muhtemelen tilki yada yaban hayvanları ile boğuşmuş. Çünkü kanatlarını da kaybetmiş durumda. Yaban kazı olması nedeniyle ilerleyen sürede iyileşince uçabilecek. Önümüz kış olduğu için grup oluşturamazsa Kuğulu Tabiat parkımızda bulunan kazalarla belirli bir dönem geçirebilir. Yaşamını burada sürdürebilir. Ayağında kırılma yok, açık yarası var. Kas yırtılması mevcut. Dikişlerini atıp bir gün besleyip gözetimde tutacağız. Yaranın tamamen yatıştığını görünce bir isim takıp tabiat parkımıza bırakacağız. Yaban kazlarımızın bu dönem göç dönemi. Göç döneminde kazlar şahin ya da kazlar tarafında yaralanabilir.  Kurşun yarası değil. Ben Seydişehir Sokak Hayvanları Yardımlaşma Derneğinin gönüllü veterineri olarak her zaman tedavilerini yapmaya hazırım. Bu tür hayvanlarımızın her zaman tedavilerini yapıyorum. Sahipsiz her hayvanın tedavisini şahsım adına yapıyorum. Bu tür hayvanları yaralı olarak gördüğünüz zaman ücret düşünmeyin.  Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’da gerekli duyarlılığı gösteriyor. Komplike bir durum olunca kendisi bizlere gerekli yardımı sağlıyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.
Yaralı kaz yavrusu, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ait aracın üzerine düştü.

Veteriner Hekim Ümit Doğruöz tarafından tedavi edilen kaz yavrusu Kuğulu Tabiat Parkına bırakılacak.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ait aracın üzerine yaralı yaban kazı düştü.

 Yavru olduğu anlaşılan yaban kazının tedavisine Veteriner Hekim Ümit Doğruöz tarafından başlanıldı.

Vewteriner Hekim Doğruöz ;” Yaralı kazımız muhtemelen tilki yada yaban hayvanları ile boğuşmuş. Çünkü kanatlarını da kaybetmiş durumda. Yaban kazı olması nedeniyle ilerleyen sürede iyileşince uçabilecek. Önümüz kış olduğu için grup oluşturamazsa Kuğulu Tabiat parkımızda bulunan kazalarla belirli bir dönem geçirebilir. Yaşamını burada sürdürebilir. Ayağında kırılma yok, açık yarası var. Kas yırtılması mevcut. Dikişlerini atıp bir gün besleyip gözetimde tutacağız. Yaranın tamamen yatıştığını görünce bir isim takıp tabiat parkımıza bırakacağız. Yaban kazlarımızın bu dönem göç dönemi. Göç döneminde kazlar şahin ya da kazlar tarafında yaralanabilir.  Kurşun yarası değil. Ben Seydişehir Sokak Hayvanları Yardımlaşma Derneğinin gönüllü veterineri olarak her zaman tedavilerini yapmaya hazırım. Bu tür hayvanlarımızın her zaman tedavilerini yapıyorum. Sahipsiz her hayvanın tedavisini şahsım adına yapıyorum. Bu tür hayvanları yaralı olarak gördüğünüz zaman ücret düşünmeyin.  Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’da gerekli duyarlılığı gösteriyor. Komplike bir durum olunca kendisi bizlere gerekli yardımı sağlıyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.