“YARINLARA GEÇ KALMADAN” ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2018 - 11:50, Güncelleme: 24.02.2018 - 11:50
 

“YARINLARA GEÇ KALMADAN” ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisi beniyle izlendi.

Uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi. Düzenlenen etkinlikte İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi, oynadıkları skeçle uyuşturucu kullanma yaşının düşmesi ve dağılmış ailelerde bireylerin karşı karşıya kaldıkları sorunlara dikkat çekti. Tiyatro etkinliklerini her yıl geleneksel olarak yaptıklarını ifade eden Seydişehir Eğitim İş Şubesi Başkanı Ertan Özkaynak sergilenen tiyatro gösterisiyle ilçede kurulan “Tiyatronun beğeniyle izlendiğini dile getiren  şunları kaydetti; “Bizler Seydişehir Eğitim İş Şubesi sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için her yıl gelenekler hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizi halkımızla buluşturmak istedik. Bu konuda bize gelen bir oyun teklifini İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibimiz sergiledi. Bu oyunda özellikle dağılmış ailelerdeki çocukların yaşadığı sorunlarla beraber uyuşturucu bataklığına nasıl sürüklendikleri ile ilgili içerik olduğunu öğrenince ve son yıllarda ilçemizde kurulan uyuşturucuya hayır platformuna da destek vermek amacıyla bu tiyatroyu Seydişehirimize getirmeyi uygun gördük. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisi beniyle izlendi.

Uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla Seydişehir Eğitim İş Şubesi tarafından organize edilen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.

Düzenlenen etkinlikte İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi, oynadıkları skeçle uyuşturucu kullanma yaşının düşmesi ve dağılmış ailelerde bireylerin karşı karşıya kaldıkları sorunlara dikkat çekti.

Tiyatro etkinliklerini her yıl geleneksel olarak yaptıklarını ifade eden Seydişehir Eğitim İş Şubesi Başkanı Ertan Özkaynak sergilenen tiyatro gösterisiyle ilçede kurulan “Tiyatronun beğeniyle izlendiğini dile getiren  şunları kaydetti; “Bizler Seydişehir Eğitim İş Şubesi sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için her yıl gelenekler hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizi halkımızla buluşturmak istedik.

Bu konuda bize gelen bir oyun teklifini İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibimiz sergiledi. Bu oyunda özellikle dağılmış ailelerdeki çocukların yaşadığı sorunlarla beraber uyuşturucu bataklığına nasıl sürüklendikleri ile ilgili içerik olduğunu öğrenince ve son yıllarda ilçemizde kurulan uyuşturucuya hayır platformuna da destek vermek amacıyla bu tiyatroyu Seydişehirimize getirmeyi uygun gördük. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.