YARIŞAN MOTOSİKLETLİLER BELDİBİ’NDE YAKALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2018 - 10:10, Güncelleme: 05.03.2018 - 10:10
 

YARIŞAN MOTOSİKLETLİLER BELDİBİ’NDE YAKALANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri birbirleriyle yarış yapan 3 motosikletliyi, amansız bir takip sonucu Beldibi civarında yakaladı.

Motosikletlilerden biri olan Emin Oylupınar’ın kullandığı mobiletin tescilsiz olduğu ve ehliyetsiz araç kullandığı anlaşılınca sürücüye; tescilsiz mobilet kullanmaktan 235 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan ise 2018 TL para cezası uygulandı. Ayrıca motosiklet kullanıcıları trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan adli işlem yapıldığı da öğrenildi.  Ehliyetsiz araç kullanan şahıs hakkında savcılık tarafından da soruşturma açıldı. İşte polisin motosikletlileri kovalamacasının görüntüsü
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri birbirleriyle yarış yapan 3 motosikletliyi, amansız bir takip sonucu Beldibi civarında yakaladı.

Motosikletlilerden biri olan Emin Oylupınar’ın kullandığı mobiletin tescilsiz olduğu ve ehliyetsiz araç kullandığı anlaşılınca sürücüye; tescilsiz mobilet kullanmaktan 235 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan ise 2018 TL para cezası uygulandı.

Ayrıca motosiklet kullanıcıları trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan adli işlem yapıldığı da öğrenildi.  Ehliyetsiz araç kullanan şahıs hakkında savcılık tarafından da soruşturma açıldı.

İşte polisin motosikletlileri kovalamacasının görüntüsü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.