YASİN CAMCI’DAN MÜSİAD’A VEDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 11:56, Güncelleme: 28.03.2018 - 11:56
 

YASİN CAMCI’DAN MÜSİAD’A VEDA

Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile helallik istedi.

Seydişehir MÜSİAD Başkanlığını önümüzdeki günlerde Başkanvekili Mustafa Akman’a devredeceğini duyuran Camcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim... Başta genel başkanımız Abdurrahman Kaan olmak üzere Lütfi Şimşek ve Mehmet Ali Korkmaz’ın desteklerini asla unutamam. Konya MÜSİAD ailesi olarak da Konya MÜSİAD başkanımız Ömer Faruk Okka nezdinde yönetimine ve tüm gönül verenlere desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederim. 4 yıllık dönemin yoğun temposunda sonuna kadar destek olan ağabeyime eşime ve vakitlerinden çaldığım oğlum ve kızımdan haklarını helal etmelerini rica ederim. Seydişehir MÜSİAD kurucu başkanlığını yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızın başında olmam gerektiğinden ve Seydişehir’e daha fazla vakit ayıramayacağım için bırakmak zorunda kalıyorum. Seydişehir’e MÜSİAD gibi kıymetli bir kurumu kazandırdığımız için ayrıca onurluyum. Başkanlık devir teslimi inşallah en kısa zamanda başkanvekilimiz Mustafa Akman’a devredeceğiz. Yapılan çalışmaların katlanarak devam edeceğinden ve 4 yıldır ilmek ilmek işlediğimiz bölgesel MÜSİAD oluşumunu tamamlayacağından hiç şüphem yoktur.”
Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile helallik istedi.

Seydişehir MÜSİAD Başkanlığını önümüzdeki günlerde Başkanvekili Mustafa Akman’a devredeceğini duyuran Camcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim... Başta genel başkanımız Abdurrahman Kaan olmak üzere Lütfi Şimşek ve Mehmet Ali Korkmaz’ın desteklerini asla unutamam. Konya MÜSİAD ailesi olarak da Konya MÜSİAD başkanımız Ömer Faruk Okka nezdinde yönetimine ve tüm gönül verenlere desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederim.

4 yıllık dönemin yoğun temposunda sonuna kadar destek olan ağabeyime eşime ve vakitlerinden çaldığım oğlum ve kızımdan haklarını helal etmelerini rica ederim. Seydişehir MÜSİAD kurucu başkanlığını yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızın başında olmam gerektiğinden ve Seydişehir’e daha fazla vakit ayıramayacağım için bırakmak zorunda kalıyorum. Seydişehir’e MÜSİAD gibi kıymetli bir kurumu kazandırdığımız için ayrıca onurluyum.

Başkanlık devir teslimi inşallah en kısa zamanda başkanvekilimiz Mustafa Akman’a devredeceğiz. Yapılan çalışmaların katlanarak devam edeceğinden ve 4 yıldır ilmek ilmek işlediğimiz bölgesel MÜSİAD oluşumunu tamamlayacağından hiç şüphem yoktur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.