Yaşlı çifti dolandıran çete üyesi kıskıvrak yakalandı

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.05.2023 - 12:33, Güncelleme: 01.05.2023 - 15:32
 

Yaşlı çifti dolandıran çete üyesi kıskıvrak yakalandı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi'nde yaşayan Ayşe (70) ve Durmuş D. (73) çiftinin evine gelerek kendini Jandarma olarak tanıtıp dolandıran şüpheli yakalandı.

  Seydişehir ilçesinde kendisini jandarma personeli olarak tanıtan kimliğinin Mehmet Nafi D.olduğu belirlenen kişi, yaşlı çifti dolandırdıktan 36 saat sonra yakayı ele verdi. Taraşcı Mahallesi’nde yaşayan Ayşe (70) ve Durmuş D. (73) çiftinin evine gelen bir kişi, kendisini jandarma personeli olarak tanıtarak, çiftin adının cinayet olayına karıştığı bu durumdan kurtulmak için para vermeleri gerektiğini, daha sonra paralarının iade edileceğini söyledi. Bunun üzerine çift, evlerinde bulunan 41 bin lira ve 2 adet altını verdi. Bunu duyan mahalle Muhtarı İbrahim Cam, durumu Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirmişti. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettikleri Mehmet Nafi D’yi Konya Ereğli yolunda kıskıvrak yakaladı. Mehmet Nafi D’nin Adana merkezli bir dolandırıcılık şebekesi üyesi olduğu öğrenildi. Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mehmet Nafi D’ tutuklandı.
Konya'nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi'nde yaşayan Ayşe (70) ve Durmuş D. (73) çiftinin evine gelerek kendini Jandarma olarak tanıtıp dolandıran şüpheli yakalandı.

 

Seydişehir ilçesinde kendisini jandarma personeli olarak tanıtan kimliğinin Mehmet Nafi D.olduğu belirlenen kişi, yaşlı çifti dolandırdıktan 36 saat sonra yakayı ele verdi.

Taraşcı Mahallesi’nde yaşayan Ayşe (70) ve Durmuş D. (73) çiftinin evine gelen bir kişi, kendisini jandarma personeli olarak tanıtarak, çiftin adının cinayet olayına karıştığı bu durumdan kurtulmak için para vermeleri gerektiğini, daha sonra paralarının iade edileceğini söyledi. Bunun üzerine çift, evlerinde bulunan 41 bin lira ve 2 adet altını verdi. Bunu duyan mahalle Muhtarı İbrahim Cam, durumu Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirmişti.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettikleri Mehmet Nafi D’yi Konya Ereğli yolunda kıskıvrak yakaladı.

Mehmet Nafi D’nin Adana merkezli bir dolandırıcılık şebekesi üyesi olduğu öğrenildi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mehmet Nafi D’ tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.