YAYLA YOLLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2020 - 11:38, Güncelleme: 04.05.2020 - 11:38
 

YAYLA YOLLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

Havaların ısınmasıyla birlikte kullanımı artan yayla yollarının genişletilip bakım ve onarımdan geçirilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, vatandaşların yaylalara daha rahat ulaşım sağlaması için seferber oldu.

Ekipler, bölgeye sevk edilen kamyon ve  iş makineleriyle yolların bozuk olan kısımlarında bakım, onarım ve tesviye çalışmaları gerçekleştirdi.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kış mevsiminin geride kalmasının ardından ilçe genelindeki yayla yollarının bakım ve onarımdan geçirilmeye başladığını belirtirken, yürütülen çalışmaların ihtiyaç olan diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini söyledi.   Başkan Tutal; Belediyemizin imkanlarıyla kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyoruz. Daha önce bu yaylalarımızın yolları ulaşıma elverişli değildi. Hemşehrilerimizin  yaylalara artık araçlarıyla çok kolay bir şekilde gidip gelebilecekler. Zorlu coğrafi koşullar bozuk arazi şartlarında ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.  Kırsal mahallelerimizde  yaşayan hemşehrilerimiz için yayla yolları hem tarım , hem de hayvancılık faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürdükleri için çok önemli. İnşallah bu yolların en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz" dedi. İlçenin kırsal bölgelerindeki yol  çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Tutal;  merkezimizde devam eden çalışmalarımızın yanı sıra  kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an yollarımızda iş makinelerimiz bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bozulan yollar tamir ediliyor. Vatandaşlarımız araçları ile bu yaylalara çıkabilecek. Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz " şeklinde konuştu.                                                    
Havaların ısınmasıyla birlikte kullanımı artan yayla yollarının genişletilip bakım ve onarımdan geçirilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, vatandaşların yaylalara daha rahat ulaşım sağlaması için seferber oldu.

Ekipler, bölgeye sevk edilen kamyon ve  iş makineleriyle yolların bozuk olan kısımlarında bakım, onarım ve tesviye çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kış mevsiminin geride kalmasının ardından ilçe genelindeki yayla yollarının bakım ve onarımdan geçirilmeye başladığını belirtirken, yürütülen çalışmaların ihtiyaç olan diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Başkan Tutal; Belediyemizin imkanlarıyla kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyoruz. Daha önce bu yaylalarımızın yolları ulaşıma elverişli değildi. Hemşehrilerimizin  yaylalara artık araçlarıyla çok kolay bir şekilde gidip gelebilecekler. Zorlu coğrafi koşullar bozuk arazi şartlarında ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.  Kırsal mahallelerimizde  yaşayan hemşehrilerimiz için yayla yolları hem tarım , hem de hayvancılık faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürdükleri için çok önemli. İnşallah bu yolların en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz" dedi.

İlçenin kırsal bölgelerindeki yol  çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Tutal;  merkezimizde devam eden çalışmalarımızın yanı sıra  kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an yollarımızda iş makinelerimiz bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bozulan yollar tamir ediliyor. Vatandaşlarımız araçları ile bu yaylalara çıkabilecek. Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz " şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.