YAZAR AYŞE ÜNÜVAR KYK’DA SEMİNER VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2019 - 08:47, Güncelleme: 08.10.2019 - 08:47
 

YAZAR AYŞE ÜNÜVAR KYK’DA SEMİNER VERDİ

Eğitimci Yazar Ayşe Ünüvar, Seydişehir’de yüksek öğrenim görüp Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)'nda kalan öğrencilere seminer verdi.

Kendine Saygı- Zaman Yönetimi- Mutluluk ve Ruh Sağlığı konuları üzerine yapılan söyleşide Eğitimci Ünüvar, gençlere nasihatlerde bulundu. Öğrencilerin pür dikkat dinlediği seminerde Ünüvar,” Sevgili gençler zamanı iyi kullanın. Kendinizi, yaşamayı sevin. Hayat bir mucizedir unutmayın ve ona göre yaşayın. Seydişehir’e gelmeniz tesadüf değil burası Seyyid Harun Veli dergahı. Kitap okuyun, doğayı gezin, yaşamı kalbinizle keşfedin. Ve bir de bize verilen bu güzel yaşamı doya doya yaşayıp ahlaklı doğru ve çalışkan olun.Bahtınız açık olsun sevgili gençler. Vatana millete hayırlı evlat olun inşallah.” diyerek öğrencilerin okul sonrası hayata nasıl devam etmeleri gerektiğini, yaşam kriterlerini doğru seçmeleri konusunda tecrübelerini paylaştı. Sıcak  ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrası Ayşe Ünüvar; öğrencilere, yurt yönetimine ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Eğitimci Yazar Ayşe Ünüvar, Seydişehir’de yüksek öğrenim görüp Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)'nda kalan öğrencilere seminer verdi.

Kendine Saygı- Zaman Yönetimi- Mutluluk ve Ruh Sağlığı konuları üzerine yapılan söyleşide Eğitimci Ünüvar, gençlere nasihatlerde bulundu.

Öğrencilerin pür dikkat dinlediği seminerde Ünüvar,” Sevgili gençler zamanı iyi kullanın. Kendinizi, yaşamayı sevin. Hayat bir mucizedir unutmayın ve ona göre yaşayın. Seydişehir’e gelmeniz tesadüf değil burası Seyyid Harun Veli dergahı.

Kitap okuyun, doğayı gezin, yaşamı kalbinizle keşfedin. Ve bir de bize verilen bu güzel yaşamı doya doya yaşayıp ahlaklı doğru ve çalışkan olun.Bahtınız açık olsun sevgili gençler. Vatana millete hayırlı evlat olun inşallah.” diyerek öğrencilerin okul sonrası hayata nasıl devam etmeleri gerektiğini, yaşam kriterlerini doğru seçmeleri konusunda tecrübelerini paylaştı.

Sıcak  ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrası Ayşe Ünüvar; öğrencilere, yurt yönetimine ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.