YAZAR EROL YILDIZ ADD’NİN KONUĞU OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2018 - 12:02, Güncelleme: 16.02.2018 - 12:02
 

YAZAR EROL YILDIZ ADD’NİN KONUĞU OLDU

Yazar Erol Yıldız bir söyleşi için Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir şubesinin konuğu oldu.

Söyleşide yazar Erol Yıldız Atatürk, Atatürkçülük, Cumhuriyet Tarihi ve güncel siyasetle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan sorunların asıl nedeninin Atatürk ilke ve devrimlerinden toplumu uzaklaştırma çabası olduğunu söyledi. İç ve dış politikalardan eğitime, sağlıktan tarıma, güvenlikten yargıya her sorunun iktidarın yanlış politikalarının bir sonucu olduğunu, bu sorunların panzehrinin Atatürk İlke ve Devrimlerine uygun hareket etmekte olduğunu, tarihin bizi haklı çıkardığını sözlerine ekledi. Söyleşinin devamında etkinliğe katılan konuklar söyleşiye düşünceleriyle katkıda bulundu. ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu. Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.
Yazar Erol Yıldız bir söyleşi için Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir şubesinin konuğu oldu.

Söyleşide yazar Erol Yıldız Atatürk, Atatürkçülük, Cumhuriyet Tarihi ve güncel siyasetle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan sorunların asıl nedeninin Atatürk ilke ve devrimlerinden toplumu uzaklaştırma çabası olduğunu söyledi.

İç ve dış politikalardan eğitime, sağlıktan tarıma, güvenlikten yargıya her sorunun iktidarın yanlış politikalarının bir sonucu olduğunu, bu sorunların panzehrinin Atatürk İlke ve Devrimlerine uygun hareket etmekte olduğunu, tarihin bizi haklı çıkardığını sözlerine ekledi.

Söyleşinin devamında etkinliğe katılan konuklar söyleşiye düşünceleriyle katkıda bulundu. ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu.

Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.