YAZAR ÜNÜVAR’A BÜYÜK İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2017 - 06:50, Güncelleme: 20.04.2017 - 06:50
 

YAZAR ÜNÜVAR’A BÜYÜK İLGİ

Kitap günlerinin yazar konuğu Seydişehirli yazar Ayşe ÜNÜVAR’dı.

Yüreğime Cemre Düştü, Kör Kalbe Aşk Dokunmaz ve Bekleyiş romanlarının yazarı Ayşe ÜNÜVAR buluştuğu okuyucuları ve öğrenci dostlarına kitaplarını imzaladı, onlarla sohbet etti. Aynı zamanda öğretmen olan yazar Ayşe ÜNÜVAR belediyedeki kitap fuarında özellikle öğrencilerinden büyük ilgi gördü. Ayşe ÜNÜVAR Seydişehir’de kitap fuarının açılmasını kendileri için iyi olduğunu belirterek: “ilçemizde bugün kitap fuarlarının açılması bizim için nimet devamının gelmesini temenni ediyorum. Okur oranının bu denli çok olması bizi memnun ediyor.” Dedi.
Kitap günlerinin yazar konuğu Seydişehirli yazar Ayşe ÜNÜVAR’dı.

Yüreğime Cemre Düştü, Kör Kalbe Aşk Dokunmaz ve Bekleyiş romanlarının yazarı Ayşe ÜNÜVAR buluştuğu okuyucuları ve öğrenci dostlarına kitaplarını imzaladı, onlarla sohbet etti.

Aynı zamanda öğretmen olan yazar Ayşe ÜNÜVAR belediyedeki kitap fuarında özellikle öğrencilerinden büyük ilgi gördü.

Ayşe ÜNÜVAR Seydişehir’de kitap fuarının açılmasını kendileri için iyi olduğunu belirterek: “ilçemizde bugün kitap fuarlarının açılması bizim için nimet devamının gelmesini temenni ediyorum. Okur oranının bu denli çok olması bizi memnun ediyor.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.