ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

ANLATAMADIK VESSELAM…

Gün geçmesin ki, değirmenlik bölgesinden birileri ile şehrin bir bölgesinde karşılaşmayayım…  Kimi ismimle, kimi gazeteci kimliğimle hitap edip yol ile ilgili sitemlerini ederler. “Valla Yol çok bozuk, Büyükşehir Belediyesinden kaç kere söz verdiler. Hala yapmadılar. Cevizli tarafından dolandık. 35 km’lik yolu 70 km ‘ye çıkardık. Seydişehir’i sevmesek buraya gelmeyiz başka yerlere gideriz alış veriş için.” Feveranında bulunurlar…  Tabi ki sitem edenler, bizim o yöredeki can dostlarımız.  TAHİR AKYÜREK belediye başkanıyken ziyaretlerinde şahsen kendim ilettim. O yörenin insanları da kendilerine defalarca iletmişler fakat Yapıldı yapılacak derken artık o belediye Başkanı değil.  Bende açıkçası yol ile ilgili kaç sefer haber yaptık bizzat kendi arabamla kendim gittim. Madenli, Süleymaniye yolunu bizden olan kısmı Antalya’ya göre çok bozuk. Gözlerimle gördüm, baya üzüldüm.  Cevizli belediyelikken Cevizli Belediye Başkanı ile o beldelere gittik. Ali Bey bizi Antalyalı zannetmeyin. Biz Konyalıyız. Bizim yüzümüz sizin tarafa dönük.  Daha on, on beş gün olmadı değirmenlik muhtarı ile çay içtik. Biz canımız sıkıldı mı Seydişehir’e geliriz, alışverişimizi buradan yaparız, akrabalarımız var. AH ŞU YOL EZİYETİNDEN KURTULSAK DİYE DERT YANDI.    Bende kendisine   -Muhtarım yapacak bir şey yok. Biz kaç kere yazdık çizdik söyledik, elli kişinin oturduğu yaylalara yol yaptı devlet ama nedense sizin o yolu yapmıyorlar.   Bir şekilde karamsarlığımızı paylaştık. Bende açıkçası bu konuda BÜYÜKŞEHİR yetkililerine sitemliydim. Bir daha da bu konuda yazı yazmayı düşünmek istemiyordum.  Ta ki geçen günlerde sayın kaymakamımız AYDIN ERDOĞAN belediye Başkanımız MEHMET TUTAL bey Ak Parti İlçe Başkanı  MUSTAFA KONURER ‘in yeni göreve başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı UĞUR İBRAHİM ALTAY ‘ı Seydişehir heyeti ziyaret etmelerine kadar.  Haber düşünce acaba başkanla görüşmelerinde bu sorun dile geldi mi diye baktık çünkü biliyorum ki bu üç idarenin haberleri var bu sorun hepsine de iletildi.  Sadece haber rutin bir haberdi. Gittiler ziyaret ettiler ve geldiler.  Açıkça söylüyorum çok yakında yerel seçim çalışmaları başlayacak ve bu yol Seydişehir’in su meselesi ister istemez gündeme gelecek. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı öncelikle göreviniz hayırlı olsun.  Seydişehir gündeme geldiğinde de bu iki sorun aklınızda olsun ki Seydişehir’e gelirken rahat gelin.       
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

ANLATAMADIK VESSELAM…

Gün geçmesin ki, değirmenlik bölgesinden birileri ile şehrin bir bölgesinde karşılaşmayayım… 

Kimi ismimle, kimi gazeteci kimliğimle hitap edip yol ile ilgili sitemlerini ederler. “Valla Yol çok bozuk, Büyükşehir Belediyesinden kaç kere söz verdiler. Hala yapmadılar. Cevizli tarafından dolandık. 35 km’lik yolu 70 km ‘ye çıkardık. Seydişehir’i sevmesek buraya gelmeyiz başka yerlere gideriz alış veriş için.” Feveranında bulunurlar…  Tabi ki sitem edenler, bizim o yöredeki can dostlarımız. 

TAHİR AKYÜREK belediye başkanıyken ziyaretlerinde şahsen kendim ilettim. O yörenin insanları da kendilerine defalarca iletmişler fakat

Yapıldı yapılacak derken artık o belediye Başkanı değil. 

Bende açıkçası yol ile ilgili kaç sefer haber yaptık bizzat kendi arabamla kendim gittim. Madenli, Süleymaniye yolunu bizden olan kısmı Antalya’ya göre çok bozuk. Gözlerimle gördüm, baya üzüldüm. 

Cevizli belediyelikken Cevizli Belediye Başkanı ile o beldelere gittik. Ali Bey bizi Antalyalı zannetmeyin. Biz Konyalıyız. Bizim yüzümüz sizin tarafa dönük. 

Daha on, on beş gün olmadı değirmenlik muhtarı ile çay içtik. Biz canımız sıkıldı mı Seydişehir’e geliriz, alışverişimizi buradan yaparız, akrabalarımız var. AH ŞU YOL EZİYETİNDEN KURTULSAK DİYE DERT YANDI.  

 Bende kendisine  

-Muhtarım yapacak bir şey yok. Biz kaç kere yazdık çizdik söyledik, elli kişinin oturduğu yaylalara yol yaptı devlet ama nedense sizin o yolu yapmıyorlar.  

Bir şekilde karamsarlığımızı paylaştık. Bende açıkçası bu konuda BÜYÜKŞEHİR yetkililerine sitemliydim. Bir daha da bu konuda yazı yazmayı düşünmek istemiyordum. 

Ta ki geçen günlerde sayın kaymakamımız AYDIN ERDOĞAN belediye Başkanımız MEHMET TUTAL bey Ak Parti İlçe Başkanı  MUSTAFA KONURER ‘in yeni göreve başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı UĞUR İBRAHİM ALTAY ‘ı Seydişehir heyeti ziyaret etmelerine kadar. 

Haber düşünce acaba başkanla görüşmelerinde bu sorun dile geldi mi diye baktık çünkü biliyorum ki bu üç idarenin haberleri var bu sorun hepsine de iletildi. 

Sadece haber rutin bir haberdi. Gittiler ziyaret ettiler ve geldiler. 

Açıkça söylüyorum çok yakında yerel seçim çalışmaları başlayacak ve bu yol Seydişehir’in su meselesi ister istemez gündeme gelecek. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı öncelikle göreviniz hayırlı olsun. 

Seydişehir gündeme geldiğinde de bu iki sorun aklınızda olsun ki Seydişehir’e gelirken rahat gelin. 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.