ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

ASAYİŞ BERKEMAL?

İlçemizde bir süre önce filmlerdeki gibi esrarengiz cinayetler işleniyor hep üzülüyorduk. İşlenen bu cinayetlerin üzerine polisimizin çalışmaları öyle yoğunlaştı ki çok önceleri işlenmiş faili meçhul olanların bile ortaya çıkarıldı. Bildiğim kadarıyla doksanlarda işlenen bir tek cinayetin faili bulunamadı. İlçe emniyet Müdürlüğümüz ve Konya organize ekiplerinin birlikte yürüdükleri çalışmalarla bu faili meçhul olayları tek tek ortaya çıkarması ‘yapanın yanına kalmıyor ‘ dedirtmişti hepimize. Şeytan kulağına kurşun çoktan beride insanın kanını donduran bu vahşete varan olayları s yaşamaz olduk.                                     20 Şubat 2015 de göreve başlayan yeni emniyet müdürümüz Erkan Aydoğan İstanbul’da özelikle uyuşturucu şebekeleri ile mücadele etmiş bu alanda deneyimleri olan polis amiri olduğunu öğrenmiştik Göreve başladıktan kısa süre sonra muhtarlarla yaptığı huzur ve sohbet toplantısında basın mensubu olarak bende bulunmuştum. Söze lütfen telefonumu kaydedin 24 saat açık beni her zaman araya bilirsiniz diyerek başladı. Huzurlu bir Seydişehir için başta muhtarlar olmak üzere vatandaşın polisimize yardımın çok önemli olduğunu anlattı. Yeni emniyet müdürümüzün toplantıdaki muhtarlardan yardım isteme yöntemi beni etkilemiş olacak ki içimden bu müdür başarılı olur dedim. Son iki ayda operasyon üzerine operasyon yapan ilçe emniyetinde görev yapan polisimiz çok sayıda uyuşturucu taciri ve kullanıcıyı suçüstü yakaladı. Yakalananlar arsında elebaşları da vardı. Yine son aylardaki çok sayıdaki operasyonlarla onbinlerce kaçak sigaraya el kondu. Sayın müdürüme şaka yollu, “uyuşturucuların kökünü kazıdınız” Seydişehir’de artık bu uyuşturucu suçu işleyen kalmamıştır diye sorduğumda sayın emniyet müdürüm; “Bu işi yapanları bulup yakalıyoruz polisimizin elinden kaçamazlar. Onlar suç işlemeye devam ederlerse bizde yakalamaya devam edeceğiz.” diye cevap verdi. Demek ki suçluların üstüne gidildiği, iş ciddiye alındımı sonuçta alınıyormuş. Cinayetlerin bir zamanlar çorap söküğü gibi birbiri ardından aydınlatılması uyuşturucu tacirlerin peşi peşine yakalanması bize gerçeği gösterdi. Uyuşturucuyla mücadele konusunda başarılısınız… Tebrikler emniyet müdürüm tebrikler Seydişehir polisi… Asayiş berkemal diyebiliriz..                                               
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

ASAYİŞ BERKEMAL?

İlçemizde bir süre önce filmlerdeki gibi esrarengiz cinayetler işleniyor hep üzülüyorduk. İşlenen bu cinayetlerin üzerine polisimizin çalışmaları öyle yoğunlaştı ki çok önceleri işlenmiş faili meçhul olanların bile ortaya çıkarıldı. Bildiğim kadarıyla doksanlarda işlenen bir tek cinayetin faili bulunamadı.

İlçe emniyet Müdürlüğümüz ve Konya organize ekiplerinin birlikte yürüdükleri çalışmalarla bu faili meçhul olayları tek tek ortaya çıkarması ‘yapanın yanına kalmıyor ‘ dedirtmişti hepimize.

Şeytan kulağına kurşun çoktan beride insanın kanını donduran bu vahşete varan olayları s yaşamaz olduk.                                   

 20 Şubat 2015 de göreve başlayan yeni emniyet müdürümüz Erkan Aydoğan İstanbul’da özelikle uyuşturucu şebekeleri ile mücadele etmiş bu alanda deneyimleri olan polis amiri olduğunu öğrenmiştik

Göreve başladıktan kısa süre sonra muhtarlarla yaptığı huzur ve sohbet toplantısında basın mensubu olarak bende bulunmuştum. Söze lütfen telefonumu kaydedin 24 saat açık beni her zaman araya bilirsiniz diyerek başladı. Huzurlu bir Seydişehir için başta muhtarlar olmak üzere vatandaşın polisimize yardımın çok önemli olduğunu anlattı. Yeni emniyet müdürümüzün toplantıdaki muhtarlardan yardım isteme yöntemi beni etkilemiş olacak ki içimden bu müdür başarılı olur dedim.

Son iki ayda operasyon üzerine operasyon yapan ilçe emniyetinde görev yapan polisimiz çok sayıda uyuşturucu taciri ve kullanıcıyı suçüstü yakaladı. Yakalananlar arsında elebaşları da vardı. Yine son aylardaki çok sayıdaki operasyonlarla onbinlerce kaçak sigaraya el kondu.

Sayın müdürüme şaka yollu, “uyuşturucuların kökünü kazıdınız” Seydişehir’de artık bu uyuşturucu suçu işleyen kalmamıştır diye sorduğumda sayın emniyet müdürüm; “Bu işi yapanları bulup yakalıyoruz polisimizin elinden kaçamazlar. Onlar suç işlemeye devam ederlerse bizde yakalamaya devam edeceğiz.” diye cevap verdi.

Demek ki suçluların üstüne gidildiği, iş ciddiye alındımı sonuçta alınıyormuş. Cinayetlerin bir zamanlar çorap söküğü gibi birbiri ardından aydınlatılması uyuşturucu tacirlerin peşi peşine yakalanması bize gerçeği gösterdi.

Uyuşturucuyla mücadele konusunda başarılısınız… Tebrikler emniyet müdürüm tebrikler Seydişehir polisi…

Asayiş berkemal diyebiliriz..

             

              

             

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.