ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

İKİ ŞİKAYET İKİ UYARI?

Bir haber için Çavuş Mahallesindeydik... Çavuş'ta türbesi bulunan Memiş Efendi’nin ziyaretçilerine kolaylık sağlayan levhaları örnek gösteren birçok vatandaş; niçin Seydişehir’in girişinde kavşaklarda Seyit Harun Velii Camii ve Hamam ve Şeyh Hacı Abdullah Türbesinin yerini gösteren levhalar yok diyerek bizlerden yetkililerin dikkatini çekmesini istemişlerdi... Hakikaten de anayolda türbeye varıncaya kadar birçok yere asılan levha yabancı ziyaretçiler için kolaylık sağlıyordu.   Dönüşte gözlemledik... Kavşaklardaki levhalarda turizme yönelik yol tarifi eksikliği açıkça görünüyor. Antalya-Konya yolunu kullanan yolcuları tanıtım levhalarını görerek Seydişehir’in merkezine biri uğramazsa biri uğrar diye düşünenler bana göre haklılar. Bu eksikliğin giderilmesinin vatandaşlar gibi bende iyi olur düşüncesindeyim.   İkinci şikayet konusu ise su ile ilgili… Son günlerde Maraş’ın Elbistan ilçesinde sudan rahatsızlanarak 32 bin kişinin hastanede tedavi gördüğü haberi Seydişehir’de de sudan şikayetlerin çoğalması ile dikkat edilecek önemli bir durum arz ediyor. Hele ki yaz aylarının sonuna geldiğimiz yer altı sularının azaldığı şu günlerde bu su konusunu hafife almamak gerekir.   Önceleri içme suyumuzun kireçli olduğundan damak tadının değiştiğinden şikayetler vardı. Ama şu sıralar suyun renginin bozulduğuna dair şikayetler arttı.   Bu konuda da en azından vatandaşların rahat olması için denetimlerin daha titiz yapılması ve zaman zaman vatandaşları bilgilendirme de fayda görüyoruz.  
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

İKİ ŞİKAYET İKİ UYARI?

Bir haber için Çavuş Mahallesindeydik... Çavuş'ta türbesi bulunan Memiş Efendi’nin ziyaretçilerine kolaylık sağlayan levhaları örnek gösteren birçok vatandaş; niçin Seydişehir’in girişinde kavşaklarda Seyit Harun Velii Camii ve Hamam ve Şeyh Hacı Abdullah Türbesinin yerini gösteren levhalar yok diyerek bizlerden yetkililerin dikkatini çekmesini istemişlerdi... Hakikaten de anayolda türbeye varıncaya kadar birçok yere asılan levha yabancı ziyaretçiler için kolaylık sağlıyordu.

 

Dönüşte gözlemledik... Kavşaklardaki levhalarda turizme yönelik yol tarifi eksikliği açıkça görünüyor. Antalya-Konya yolunu kullanan yolcuları tanıtım levhalarını görerek Seydişehir’in merkezine biri uğramazsa biri uğrar diye düşünenler bana göre haklılar. Bu eksikliğin giderilmesinin vatandaşlar gibi bende iyi olur düşüncesindeyim.

 

İkinci şikayet konusu ise su ile ilgili… Son günlerde Maraş’ın Elbistan ilçesinde sudan rahatsızlanarak 32 bin kişinin hastanede tedavi gördüğü haberi Seydişehir’de de sudan şikayetlerin çoğalması ile dikkat edilecek önemli bir durum arz ediyor. Hele ki yaz aylarının sonuna geldiğimiz yer altı sularının azaldığı şu günlerde bu su konusunu hafife almamak gerekir.

 

Önceleri içme suyumuzun kireçli olduğundan damak tadının değiştiğinden şikayetler vardı. Ama şu sıralar suyun renginin bozulduğuna dair şikayetler arttı.

 

Bu konuda da en azından vatandaşların rahat olması için denetimlerin daha titiz yapılması ve zaman zaman vatandaşları bilgilendirme de fayda görüyoruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.