ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

İŞİN İÇİNDEN BİZ ÇIKAMADIK TAHİR BEY’DEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!

Sayın Tahir Akyürek Bey, kıymet verdiğim Milletvekillerinden biri. Aslında Beyşehirli olduğu kadar Seydişehirlidir de Tahir Bey. Bu durumu kendi de tescilledi. Seydişehir’deki bir programda “Bizler aslında Beyşehirli olduğumuz kadar Seydişehirliyiz. Önceleri Derebucak Seydişehir’e bağlıymış. Rahmetli annem ve babamın nikahı Rezebeli aşılarak Seydişehir’de kıyılmış” demişti. Tahir Beye saygım sonsuzdur. Ama sitemimi açık bir şekilde paylaşmaktan da geri kalmayacağım. Bilindiği gibi Tahir Akyürek önceki dönemde de Ak Parti Konya Milletvekilleri görev bölümünde ulaştırmadan görevliydi. Yeni dönemde de bu görevini sürdürüyor. 2019 bitirilmesi gereken Alacabel Tüneli’nin hala bitirilmemesinin Seydişehir halkına ne biz izah edebiliyoruz ne de Ak Parti teşkilatı izah edebiliyor. Bazı geçerli mazeretlerle gecikmeler oldu tamam bunu anlıyoruz. Ama benim bildiğim söz verilmesine rağmen bu söz 4 sefer revize edildi. Son verilen söz 2024’te de biteceği meçhul. Bazı vatandaşlar ister istemez Demirkapı Tüneli ile Alacabel Tünelinin mukayese ediyor. Bu durumdan en fazla biz basın mensupları etkileniyoruz. Son dönemlerde Seydişehir-Beyşehir yakınlaşmasını alkışlayanlardanım. Birlikte hareket etmenin bölgeye büyük yarar sağlayacağını düşünenlerdenim. Bu bölgeye İktisat Üniversitesi kurulması ve savunma sanayinde üs olması için birlikte hareket etmenin elzem olduğunu, ayrı ayrı iki ilçenin il olmasının mümkün olmadığını biliyorum. İki ilçe arasındaki sıcak rüzgarların estiği bu süreçte yanlış anlaşılmakta istemem… Bizler Tahir Bey’den bu konu hakkında birinci derecede yetkilisi olarak bir açıklama bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 10 Ağustos 2023 - Perşembe

İŞİN İÇİNDEN BİZ ÇIKAMADIK TAHİR BEY’DEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!

Sayın Tahir Akyürek Bey, kıymet verdiğim Milletvekillerinden biri.

Aslında Beyşehirli olduğu kadar Seydişehirlidir de Tahir Bey. Bu durumu kendi de tescilledi.

Seydişehir’deki bir programda “Bizler aslında Beyşehirli olduğumuz kadar Seydişehirliyiz. Önceleri Derebucak Seydişehir’e bağlıymış. Rahmetli annem ve babamın nikahı Rezebeli aşılarak Seydişehir’de kıyılmış” demişti.

Tahir Beye saygım sonsuzdur. Ama sitemimi açık bir şekilde paylaşmaktan da geri kalmayacağım.

Bilindiği gibi Tahir Akyürek önceki dönemde de Ak Parti Konya Milletvekilleri görev bölümünde ulaştırmadan görevliydi. Yeni dönemde de bu görevini sürdürüyor.

2019 bitirilmesi gereken Alacabel Tüneli’nin hala bitirilmemesinin Seydişehir halkına ne biz izah edebiliyoruz ne de Ak Parti teşkilatı izah edebiliyor.

Bazı geçerli mazeretlerle gecikmeler oldu tamam bunu anlıyoruz.

Ama benim bildiğim söz verilmesine rağmen bu söz 4 sefer revize edildi.

Son verilen söz 2024’te de biteceği meçhul.

Bazı vatandaşlar ister istemez Demirkapı Tüneli ile Alacabel Tünelinin mukayese ediyor.

Bu durumdan en fazla biz basın mensupları etkileniyoruz.

Son dönemlerde Seydişehir-Beyşehir yakınlaşmasını alkışlayanlardanım. Birlikte hareket etmenin bölgeye büyük yarar sağlayacağını düşünenlerdenim.

Bu bölgeye İktisat Üniversitesi kurulması ve savunma sanayinde üs olması için birlikte hareket etmenin elzem olduğunu, ayrı ayrı iki ilçenin il olmasının mümkün olmadığını biliyorum.

İki ilçe arasındaki sıcak rüzgarların estiği bu süreçte yanlış anlaşılmakta istemem…

Bizler Tahir Bey’den bu konu hakkında birinci derecede yetkilisi olarak bir açıklama bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.