ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

KANSER ZİRVEDE…

Hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun Kalkınma Müsteşarlığı dönemiydi. Mustafa Şahin hocamı ziyarete gitmiştik. O arada hocam Kemal Madenoğlu ile bir telefon görüşmesi yapıyordu. Yanında da üniversiteden kanser araştırması yapan fizikçi bir hoca vardı. Kulak misafiri oldum. Mustafa Hocam, Kemal Madenoğlu’ndan kanser araştırmaları için yardım istiyordu. Kullandığı ifade hala dimağımda kazılı: “Hangi hastanın vücudunu yarsak büyük bir kısmında kanser çıkıyor. Bu çağın belası hastalık çığ gibi büyüyor. Bir şeyler yapmamız gerekiyor” demişti. Konya Şeker’in patronu Recep Konuk ise biz gazetecilere Konya Şeker’in tohumculuğa önemini içeren bir basın toplantısında tarımda tohumun önemli olduğunu ve ülkemizde tohumun büyük bir bölümünün İsrail’den ithal edildiği ve bu tohumların genetiğiyle oynandığını ve eski tohumculuğa geçmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtmişti. Doğrusu ben o zaman olayın vahametini tam anlayamadım. Dostum dünyaca ünlü karikatürist Ahmet Öztürklevent ile geçtiğimiz günlerde yine ünlü resim sanatçısı Fatma Kırdar’ın evinde doğal ürünlerden oluşan kahvaltımızda Ahmet Bey, kahvaltından da esinlenerek doğal beslenmenin önemini bakın şöyle örnekledi: “İsrail’de şu anda hiç kanser vakası yok. Sadece 166 kişide görülmüş, o da İsrail’de yaşayan Araplarda. Bu illetin İsrail’de yaşanmamasını doğal beslenmeye bağlıyorlar. Biz doğal beslenmediğimiz gibi üstüne üstlük kimyasal maddeleri de çok kullanıyoruz. Maalesef yaptığımız yanlış tarım yüzünden toprağımız zehirlendi. ” Bu verdiği örnek beni şoke etti. Önce hiç duymamıştım. Bununla da kalmadı, Amerika’nın geliştirdiği korkunç insanı yok etmeyi planlayan Guidestone adında ki dünya nüfusunu azaltma projesinden bahsetti. Bu proje ile 7 milyara yaklaşan dünya nüfusunu 400 milyona düşürmek için çalıştıklarını, bunun da insanları doğal beslenmeden uzaklaştırmakla sağlanacağını ve bunun bilimsel çalışmasını yaptıklarını söyledi. Türkiye’de bu amansız hastalık çığ gibi büyürken İsrail’de hiç kanser vakasının yaşanmaması ve Amerika’nın gündeminde olan insanı yok etme projesi siz ce de korkunç bir durum değil mi? Bu vahim durumu önceden gören Sayın Hocam Prof. Dr. Mustafa Şahin ve büyük değer verdiğim Konya Şeker’in Başkanı ve Sayın Milletvekili Recep Konuk. Ülkemiz için çok önemli olan kanser araştırma ve eski tohum üretme çalışmalarını başlattığınız için sizleri tebrik ediyor, başarılı olmanızı yürekten temenni ediyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

KANSER ZİRVEDE…

Hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun Kalkınma Müsteşarlığı dönemiydi. Mustafa Şahin hocamı ziyarete gitmiştik. O arada hocam Kemal Madenoğlu ile bir telefon görüşmesi yapıyordu. Yanında da üniversiteden kanser araştırması yapan fizikçi bir hoca vardı. Kulak misafiri oldum.

Mustafa Hocam, Kemal Madenoğlu’ndan kanser araştırmaları için yardım istiyordu. Kullandığı ifade hala dimağımda kazılı: “Hangi hastanın vücudunu yarsak büyük bir kısmında kanser çıkıyor. Bu çağın belası hastalık çığ gibi büyüyor. Bir şeyler yapmamız gerekiyor” demişti.

Konya Şeker’in patronu Recep Konuk ise biz gazetecilere Konya Şeker’in tohumculuğa önemini içeren bir basın toplantısında tarımda tohumun önemli olduğunu ve ülkemizde tohumun büyük bir bölümünün İsrail’den ithal edildiği ve bu tohumların genetiğiyle oynandığını ve eski tohumculuğa geçmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtmişti.

Doğrusu ben o zaman olayın vahametini tam anlayamadım.

Dostum dünyaca ünlü karikatürist Ahmet Öztürklevent ile geçtiğimiz günlerde yine ünlü resim sanatçısı Fatma Kırdar’ın evinde doğal ürünlerden oluşan kahvaltımızda Ahmet Bey, kahvaltından da esinlenerek doğal beslenmenin önemini bakın şöyle örnekledi:

“İsrail’de şu anda hiç kanser vakası yok. Sadece 166 kişide görülmüş, o da İsrail’de yaşayan Araplarda. Bu illetin İsrail’de yaşanmamasını doğal beslenmeye bağlıyorlar. Biz doğal beslenmediğimiz gibi üstüne üstlük kimyasal maddeleri de çok kullanıyoruz. Maalesef yaptığımız yanlış tarım yüzünden toprağımız zehirlendi. ”

Bu verdiği örnek beni şoke etti. Önce hiç duymamıştım. Bununla da kalmadı, Amerika’nın geliştirdiği korkunç insanı yok etmeyi planlayan Guidestone adında ki dünya nüfusunu azaltma projesinden bahsetti. Bu proje ile 7 milyara yaklaşan dünya nüfusunu 400 milyona düşürmek için çalıştıklarını, bunun da insanları doğal beslenmeden uzaklaştırmakla sağlanacağını ve bunun bilimsel çalışmasını yaptıklarını söyledi.

Türkiye’de bu amansız hastalık çığ gibi büyürken İsrail’de hiç kanser vakasının yaşanmaması ve Amerika’nın gündeminde olan insanı yok etme projesi siz ce de korkunç bir durum değil mi?

Bu vahim durumu önceden gören Sayın Hocam Prof. Dr. Mustafa Şahin ve büyük değer verdiğim Konya Şeker’in Başkanı ve Sayın Milletvekili Recep Konuk. Ülkemiz için çok önemli olan kanser araştırma ve eski tohum üretme çalışmalarını başlattığınız için sizleri tebrik ediyor, başarılı olmanızı yürekten temenni ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.