ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

Memleket Meselelerinde ATM ve Navigasyon Sorunu

Köşe yazılarımda zaman zaman memleket meseleleri başlığıyla vatandaşlarımızın şikayetlerine, taleplerine yer veriyorum. Açıkçası köşe yazısı yazmamın amacı hasıl olduğu içinde bu tür yazı yazmak okuyucularımız açısından da benim açımdan da iyi oluyor. Olumlu eleştirilerden kimsenin hayıflanmaması lazım. Şimdi aklıma gelmiyor ama padişahın biri kendilerini eleştirmeleri için parayla eleştirmen tutarmış. Maalesef şimdi de tam tersi bir işleyiş var. Padişahım çok yaşa diyenler hora geçiyor. Esas konumuza gelecek olursak; Baya bir vatandaşımız aradı. Kasıtlı mı yapıyorlar bilmem diyerek bankamatiklerden dert yandı. Bu meseleyi bana ileten vatandaşlara bende katılıyorum. Sık sık arıza yapıyor. Özellikle belediyenin bahçesindeki bankamatiklerde para bulunmuyor. Birde hava güneşli ise ekranı da zar zor görüyor. Arayan vatandaşlardan biri esprili bir şekilde “Ali bankamatiğe bakıyorum. Para yok başka bir arzunuz var mı? diye tepkisini gösteriyor. Koca banka bankamatiğin önüne güneşlikte mi yapamaz" diye sitemde bulunuyor. Bu sorun benimde tuhafıma gitti. Umarım banka müdürlerinin kulağına buradan su kaçırmışızdır. Vatandaşların ilettiği ikinci sorun ise ilginç bir durum. Sadece birkaç vatandaş söylese inanmayacaktım ama arayanlardan biri sıcağı sıcağına olay yerinden arıyordu. Ali şuanda Konya’dan geliyorum Çavuş’tayım Bostandere’ye kadar indim. Navigasyonum açık Antalya yolunu tuşladım. İlk olarak Beyşehir-Antalya istikametini gösteriyor. Neden Seydişehir-Antalya istikametini ilk göstermiyor. Bu işte bir iş var diyerek dile getirmemi istedi. Nasıl olduğunu anlamadığımız bu durum hakkında yetkililer bize bilgi verirse bizde siz okuyucularımızı bilgilendirmek isteriz.
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2023 - Cuma

Memleket Meselelerinde ATM ve Navigasyon Sorunu

Köşe yazılarımda zaman zaman memleket meseleleri başlığıyla vatandaşlarımızın şikayetlerine, taleplerine yer veriyorum.

Açıkçası köşe yazısı yazmamın amacı hasıl olduğu içinde bu tür yazı yazmak okuyucularımız açısından da benim açımdan da iyi oluyor. Olumlu eleştirilerden kimsenin hayıflanmaması lazım.

Şimdi aklıma gelmiyor ama padişahın biri kendilerini eleştirmeleri için parayla eleştirmen tutarmış. Maalesef şimdi de tam tersi bir işleyiş var. Padişahım çok yaşa diyenler hora geçiyor.

Esas konumuza gelecek olursak; Baya bir vatandaşımız aradı. Kasıtlı mı yapıyorlar bilmem diyerek bankamatiklerden dert yandı.

Bu meseleyi bana ileten vatandaşlara bende katılıyorum. Sık sık arıza yapıyor. Özellikle belediyenin bahçesindeki bankamatiklerde para bulunmuyor. Birde hava güneşli ise ekranı da zar zor görüyor. Arayan vatandaşlardan biri esprili bir şekilde “Ali bankamatiğe bakıyorum. Para yok başka bir arzunuz var mı? diye tepkisini gösteriyor. Koca banka bankamatiğin önüne güneşlikte mi yapamaz" diye sitemde bulunuyor. Bu sorun benimde tuhafıma gitti. Umarım banka müdürlerinin kulağına buradan su kaçırmışızdır.

Vatandaşların ilettiği ikinci sorun ise ilginç bir durum.

Sadece birkaç vatandaş söylese inanmayacaktım ama arayanlardan biri sıcağı sıcağına olay yerinden arıyordu.

Ali şuanda Konya’dan geliyorum Çavuş’tayım Bostandere’ye kadar indim. Navigasyonum açık Antalya yolunu tuşladım. İlk olarak Beyşehir-Antalya istikametini gösteriyor. Neden Seydişehir-Antalya istikametini ilk göstermiyor. Bu işte bir iş var diyerek dile getirmemi istedi.

Nasıl olduğunu anlamadığımız bu durum hakkında yetkililer bize bilgi verirse bizde siz okuyucularımızı bilgilendirmek isteriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.