ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

VELESBİTLİ TANITIM...

Aynı zamanda ülkemizin tanıtımının amaçlandığı Turizm amaçlı bir güzergâh seçilmiş... Etapların oluşturulduğu şehirler, tarihi ve kültürel özelliği olan kentlerden belirlenmiş... 52.’si yapılan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu en soluklu, en uzun bir yarış olup uluslar arası bir üne sahipti. Böyle bir yarışa 4. etap olarak Seydişehir’in de katılması çok çok iyi oldu. Bayraklarla süslenen, çiçeklerle bezenen ilçemizi medeniyetini yansıtan antik kalıntı figürleriyle farklılık yaratılan etabın başlayacağı belediye meydanı adeta bayram yerine döndü. Hâsılı velesbitli tanıtıma katılım beklenende fazlaydı. Okullarımızın folklor gösterileri eski Cumhuriyet Bayramlarını, Alüminyum standı ve Leblebi standı ise 5 Ağustos ekonomi kalkınma Bayramlarımızı hatırlattı. Hülasası halkımızın bıkmış ve usanmışlık haline farklılık katarak moral ve motivasyon sağladı. Bu direk olumlu etkisiydi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turunun Seydişehir’de yapılması. Bir de paha biçilmez en direk etkisi var ki oda ilçemizin tanıtımı… Bisiklet federasyonu başkanı Sayın Emin Müftüoğlu; “Seydişehir’deki bu büyük ilgi ve bu güzel atmosfer bisiklet sporu adına iyi bir gelişme” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Niçin bu yıl Seydişehir’i de eklediniz sorusuna ise “çok ısrarcı olundu” cevabını verdi. TRT3’ün Canlı yayın olarak verdiği yarışmada Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın Seydişehir’i anlatan demeçleri, önemli yarışa şirin bir Anadolu kentinin güzel görüntülerini bütün Türkiye hatta dünya seyretti. Başta belediye olmak üzere Kaymakamımız ve diğer emeği geçenlere kim ısrarcı olmuşsa(kimin olduğunu bende bilmiyorum) ısrarcı olanlara ve bisiklet federasyonu başkanına ve hemşerimiz yardımcısına teşekkürler.
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

VELESBİTLİ TANITIM...

Aynı zamanda ülkemizin tanıtımının amaçlandığı Turizm amaçlı bir güzergâh seçilmiş... Etapların oluşturulduğu şehirler, tarihi ve kültürel özelliği olan kentlerden belirlenmiş...

52.’si yapılan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu en soluklu, en uzun bir yarış olup uluslar arası bir üne sahipti.

Böyle bir yarışa 4. etap olarak Seydişehir’in de katılması çok çok iyi oldu.

Bayraklarla süslenen, çiçeklerle bezenen ilçemizi medeniyetini yansıtan antik kalıntı figürleriyle farklılık yaratılan etabın başlayacağı belediye meydanı adeta bayram yerine döndü.

Hâsılı velesbitli tanıtıma katılım beklenende fazlaydı. Okullarımızın folklor gösterileri eski Cumhuriyet Bayramlarını, Alüminyum standı ve Leblebi standı ise 5 Ağustos ekonomi kalkınma Bayramlarımızı hatırlattı. Hülasası halkımızın bıkmış ve usanmışlık haline farklılık katarak moral ve motivasyon sağladı. Bu direk olumlu etkisiydi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turunun Seydişehir’de yapılması.

Bir de paha biçilmez en direk etkisi var ki oda ilçemizin tanıtımı… Bisiklet federasyonu başkanı Sayın Emin Müftüoğlu; “Seydişehir’deki bu büyük ilgi ve bu güzel atmosfer bisiklet sporu adına iyi bir gelişme” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Niçin bu yıl Seydişehir’i de eklediniz sorusuna ise “çok ısrarcı olundu” cevabını verdi.

TRT3’ün Canlı yayın olarak verdiği yarışmada Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın Seydişehir’i anlatan demeçleri, önemli yarışa şirin bir Anadolu kentinin güzel görüntülerini bütün Türkiye hatta dünya seyretti.

Başta belediye olmak üzere Kaymakamımız ve diğer emeği geçenlere kim ısrarcı olmuşsa(kimin olduğunu bende bilmiyorum) ısrarcı olanlara ve bisiklet federasyonu başkanına ve hemşerimiz yardımcısına teşekkürler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.