ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

“VUR DEDİYSEK ÖLDÜR DEMEDİK”

Bizim toplumumuzun bir geleneğidir.  'Devlet ebed müddet' derler. Devletin diğer sorunları ikinci planda kalır. Ekonomimiz düzgün olmasa da devletin bekası ve geleceği için seçimlerde tekrar halk Ak Parti'yi iktidar yaptı. Seçimlerden sonra bu acı reçetenin geleceğini görmemek için kör olmak lazım. Katma değerin artması, bandrollerin iki sefer ödenmesi, sigortaya zam, ÖTV'lerin artması vesaire bunların hepsine tamam da çünkü bu tür vergiler fakir fukarayı direk etkilemez. Ama akaryakıta gelen zam iğneden ipliğe her şeye zam demektir. Gerçekten akaryakıta 1 günde gelen 6TL'lik zam vur dediysek öldür mü dedik hesabı oldu. Allah fakir fukaraya ecir sabır versin…
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi

“VUR DEDİYSEK ÖLDÜR DEMEDİK”

Bizim toplumumuzun bir geleneğidir.

 'Devlet ebed müddet' derler. Devletin diğer sorunları ikinci planda kalır. Ekonomimiz düzgün olmasa da devletin bekası ve geleceği için seçimlerde tekrar halk Ak Parti'yi iktidar yaptı.

Seçimlerden sonra bu acı reçetenin geleceğini görmemek için kör olmak lazım. Katma değerin artması, bandrollerin iki sefer ödenmesi, sigortaya zam, ÖTV'lerin artması vesaire bunların hepsine tamam da çünkü bu tür vergiler fakir fukarayı direk etkilemez.

Ama akaryakıta gelen zam iğneden ipliğe her şeye zam demektir. Gerçekten akaryakıta 1 günde gelen 6TL'lik zam vur dediysek öldür mü dedik hesabı oldu.

Allah fakir fukaraya ecir sabır versin…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.