ALİ SAYLAM
Köşe Yazarı
ALİ SAYLAM
 

YONCA YAPRAK KAVŞAK BARİ YAPIN..!

Geçtiğimiz hafta içerisinde ağır yaralı 2 ayrı kaza; Bozkır Kavşağındaki trafik sorununu ister istemez yine gündeme getirdi. Yaşanan kazanın birine o an beraber olduğumuz çok sevdiğim bir dostumla beraber gittik. Sevgili dostum trafik konusunda da uzman olunca hem önerilerini söyledi hem de ‘Dua ederler, lütfen bu konuyu yazar mısın?’ diye ricada bulundu. Onlarca vatandaşımızda sık kaza olan bu kavşağa bir çare bulunamamasından yakınarak haber yapmamı istemişlerdi. Hem vatandaşların isteğini yerine getirmek hem dostumun ricasını yerine getirmek hem de dua almak ve muhalefetinde sık sık dile getirdiği bu önemli sorunu tekrar dillendirmek istedim. Şehir dışından misafirim olan uzman arkadaşıma “Çevre yolunda, ilk önce üst geçidin bu noktaya yapılması gerekirken buraya nedense ne üst geçit yaptılar nede başka bir çare üretmediler” deyince oda bana “Üst geçit yapamadılar. Bari yonca yaprağı kavşağı yapsalardı.” önerisinde bulundu. Bende bu vesile ile buradan Karayollarına seslenmek istiyorum..! Türkiye’nin en fazla araç yoğunluğu olan yollarından olan Konya-Antalya Seydişehir çevre yolu ile Bozkır yolunu birleştiren hemen hemen her gün kazanın yaşandığı bu sorunlu kavşağa dostumun önerisinde belirttiği gibi üst geçit yapılmadı bari yonca yaprağı kavşağı yapılsın. Eğer çözüm bulunmazsa bu haliyle Bozkır kavşağında mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın yarın ahirette iki elleri yakanızda olacak bilesiniz.
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2022 - Pazartesi

YONCA YAPRAK KAVŞAK BARİ YAPIN..!

Geçtiğimiz hafta içerisinde ağır yaralı 2 ayrı kaza; Bozkır Kavşağındaki trafik sorununu ister istemez yine gündeme getirdi.

Yaşanan kazanın birine o an beraber olduğumuz çok sevdiğim bir dostumla beraber gittik.

Sevgili dostum trafik konusunda da uzman olunca hem önerilerini söyledi hem de ‘Dua ederler, lütfen bu konuyu yazar mısın?’ diye ricada bulundu.

Onlarca vatandaşımızda sık kaza olan bu kavşağa bir çare bulunamamasından yakınarak haber yapmamı istemişlerdi.

Hem vatandaşların isteğini yerine getirmek hem dostumun ricasını yerine getirmek hem de dua almak ve muhalefetinde sık sık dile getirdiği bu önemli sorunu tekrar dillendirmek istedim.

Şehir dışından misafirim olan uzman arkadaşıma “Çevre yolunda, ilk önce üst geçidin bu noktaya yapılması gerekirken buraya nedense ne üst geçit yaptılar nede başka bir çare üretmediler” deyince oda bana “Üst geçit yapamadılar. Bari yonca yaprağı kavşağı yapsalardı.” önerisinde bulundu.

Bende bu vesile ile buradan Karayollarına seslenmek istiyorum..!

Türkiye’nin en fazla araç yoğunluğu olan yollarından olan Konya-Antalya Seydişehir çevre yolu ile Bozkır yolunu birleştiren hemen hemen her gün kazanın yaşandığı bu sorunlu kavşağa dostumun önerisinde belirttiği gibi üst geçit yapılmadı bari yonca yaprağı kavşağı yapılsın.

Eğer çözüm bulunmazsa bu haliyle Bozkır kavşağında mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın yarın ahirette iki elleri yakanızda olacak bilesiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.