Nilüfer ÖZPOLAT
Köşe Yazarı
Nilüfer ÖZPOLAT
 

Gelirpazar.com ve Kooperatiflerimize Destek

     Bu satırları yazarken Siyonistlerin Gazze saldırılarının üzerinden 100 günden fazla zaman geçti. 10 bini çocuk olmak üzere 25 bin kişi öldürüldü. Mavi Gezegenimizin tarih sayfalarına bir soykırım imzası daha atıldı. Hemde 8 milyarlık dünya nüfusunun gözünün içine baka baka… Ne bir utanma ne de hesap verme korkusu olmadan.     Siyonistler yıllardır bu saldırılarını yaparken de Abd ye ne de silahlı gücüne güvendi. Onlar 2 buçuk milyarlık İslam aleminin tepkisiz kalacağından çok emindiler. Tırnak için de “ müslümanların ” tek yaptıkları bol bol kınama yayınlamak, yardım toplayıp yıkılan şehirlerin yeniden inşasına destek olmaktı. Gönderdikleri yiyecek paketleri ile de Filistinlilerin aç değil, tok olarak ölmesini sağlamaktı.    Halklar ellerinden geldiğince meydanlarda toplanıp mitingler,yürüyüşler düzenliyor. İsrail menşeili ürünleri boykot ederek ticari bir darbe vurmaya çalışıyorlar.    Sosyal Medya üzerinden paylaşılan boykot ürün listelerini inceledikçe acımız artıyor. İsmi yerli gibi görünen ne çok ürünle içimizi dışımızı sarmış bu siyonistler. Bir avuç Yahudi nasıl dünyaya kafa tutuyormuş anladık. Bizim olan isimlerle ekonomi alanında üzerimize eğemenliğini kurmuş  ve yılladır kanımızı emiyorlarmış.   Peki böyle gelmiş ,böyle gider diyerek teslim mi olacağız bu büyük oyuna? Tabiiki hayır. Yerli ve milli  olana yöneleceğiz. Bizim ve bizden olanı destekleyeceğiz. Geçen hafta büyük bir çoşku ile ilk şubesini Seydişehirimiz de açan gelirpazar.com tam da bu minval de atılmış bir adım. Rahatsızlığımdan sebep açılışına katılamamış olsamda uzun zamandır iletişimde olduğumuz Baki Karataş ve Ortakaraören Üretici Kadın Koooperatifi Başkanı Seher Karataş ile konu üzerine derin sohbetlerimiz oldu. Yıllardır gösterilen sabrın ürünüdür gelirpazar.com . Ülkemizde ki kooperatiflerin yerli ve milli, el emeği göz nuru , sağlıklı ve doğal  ürünlerin ortak satış noktası… Diğer şubelerinin bir ağ gibi tüm Türkiyemizi sarmasını umut ettiğimiz marketler ağı.  Hani kahve köşelerinde “Halkımızda iyice tembelleşti, eskisi gibi üretim ve üreten kalmadı. Şunun suçu, bunu suçu ” diye çevrilen geyik sohbetlerine “Hiç te öyle değil, devletim destek versin üretime hazırım ” diyen cesur ve çalışkan yüreklerin bir araya gelerek kurduğu kooperatiflerimiz için oluşturulmuş bir pazar, satış noktasıdır gelirpazar.com   Tüm sömürü sistemlerine karşı bir araya gelebilmek , için ocu, bucu , şucu olmaya gerek yok. İnsana , emeğe alınterine  değer veriyor olmamız yeterli olacaktır. Kim ki bu konuda özverili davranıp, elini taşın altına koymuşsa bizlere düşen o taşın ağırlığını azaltmak olmalı. Hep birlikte yerli ve milli olana yönelmeli, onları desteklemeliyiz. Yabancı sermaye bu kadar iliklerimize işlemişken bundan arınabilmemiz için de başka bir yol görünmüyor. Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiç bir güçlük yoktur. Bugün ah vah diyerek izlediğimiz haberlerin çocuklarımızın , torunlarımızın başına gelmemesi için artık uyanmalıyız. Bu uyanış için yarın çok geç olabilir.    
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2024 - Pazar

Gelirpazar.com ve Kooperatiflerimize Destek

     Bu satırları yazarken Siyonistlerin Gazze saldırılarının üzerinden 100 günden fazla zaman geçti. 10 bini çocuk olmak üzere 25 bin kişi öldürüldü. Mavi Gezegenimizin tarih sayfalarına bir soykırım imzası daha atıldı. Hemde 8 milyarlık dünya nüfusunun gözünün içine baka baka… Ne bir utanma ne de hesap verme korkusu olmadan.

    Siyonistler yıllardır bu saldırılarını yaparken de Abd ye ne de silahlı gücüne güvendi. Onlar 2 buçuk milyarlık İslam aleminin tepkisiz kalacağından çok emindiler. Tırnak için de “ müslümanların ” tek yaptıkları bol bol kınama yayınlamak, yardım toplayıp yıkılan şehirlerin yeniden inşasına destek olmaktı. Gönderdikleri yiyecek paketleri ile de Filistinlilerin aç değil, tok olarak ölmesini sağlamaktı.

   Halklar ellerinden geldiğince meydanlarda toplanıp mitingler,yürüyüşler düzenliyor. İsrail menşeili ürünleri boykot ederek ticari bir darbe vurmaya çalışıyorlar.

   Sosyal Medya üzerinden paylaşılan boykot ürün listelerini inceledikçe acımız artıyor. İsmi yerli gibi görünen ne çok ürünle içimizi dışımızı sarmış bu siyonistler. Bir avuç Yahudi nasıl dünyaya kafa tutuyormuş anladık. Bizim olan isimlerle ekonomi alanında üzerimize eğemenliğini kurmuş  ve yılladır kanımızı emiyorlarmış.

  Peki böyle gelmiş ,böyle gider diyerek teslim mi olacağız bu büyük oyuna? Tabiiki hayır. Yerli ve milli  olana yöneleceğiz. Bizim ve bizden olanı destekleyeceğiz. Geçen hafta büyük bir çoşku ile ilk şubesini Seydişehirimiz de açan gelirpazar.com tam da bu minval de atılmış bir adım. Rahatsızlığımdan sebep açılışına katılamamış olsamda uzun zamandır iletişimde olduğumuz Baki Karataş ve Ortakaraören Üretici Kadın Koooperatifi Başkanı Seher Karataş ile konu üzerine derin sohbetlerimiz oldu. Yıllardır gösterilen sabrın ürünüdür gelirpazar.com . Ülkemizde ki kooperatiflerin yerli ve milli, el emeği göz nuru , sağlıklı ve doğal  ürünlerin ortak satış noktası… Diğer şubelerinin bir ağ gibi tüm Türkiyemizi sarmasını umut ettiğimiz marketler ağı.

 Hani kahve köşelerinde “Halkımızda iyice tembelleşti, eskisi gibi üretim ve üreten kalmadı. Şunun suçu, bunu suçu ” diye çevrilen geyik sohbetlerine “Hiç te öyle değil, devletim destek versin üretime hazırım ” diyen cesur ve çalışkan yüreklerin bir araya gelerek kurduğu kooperatiflerimiz için oluşturulmuş bir pazar, satış noktasıdır gelirpazar.com

  Tüm sömürü sistemlerine karşı bir araya gelebilmek , için ocu, bucu , şucu olmaya gerek yok. İnsana , emeğe alınterine  değer veriyor olmamız yeterli olacaktır. Kim ki bu konuda özverili davranıp, elini taşın altına koymuşsa bizlere düşen o taşın ağırlığını azaltmak olmalı. Hep birlikte yerli ve milli olana yönelmeli, onları desteklemeliyiz. Yabancı sermaye bu kadar iliklerimize işlemişken bundan arınabilmemiz için de başka bir yol görünmüyor. Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiç bir güçlük yoktur. Bugün ah vah diyerek izlediğimiz haberlerin çocuklarımızın , torunlarımızın başına gelmemesi için artık uyanmalıyız. Bu uyanış için yarın çok geç olabilir.

   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.