YAZARLAR BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.02.2022 - 13:59, Güncelleme: 23.02.2022 - 13:59
 

YAZARLAR BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

Türkiye’nin farklı illeri ve yurt dışında yaşayan yazarların şiirlerin bulunduğu “Kanatlanan Kalemler” isimli şiir kaleme aldığı kitaplarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye ettiler.

Yazar İlknur Topaloğlu tarafından derlenen Bursa, Hatay, Konya, Ankara, Manisa, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Almanya’da ikamet eden şairlerin kaleme aldığı 184 sayfadan oluşan  “Kanatlanan Kalemler “ isimli şiir kitaplarını imzalayarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti. Yazmak emek ister, fedakarlık ister, gayret ister diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Tutal, “En önemlisi de duygu dünyasının denizinde mücadele ister. Her yazı bir sancıyla başlar. Bu sancı da önemli eserler ortaya çıkarır ve bu eserler tüm insanlığa hizmet eder. Ülkemizin dört bir köşesinden bir araya gelip birliktelik örneği göstererek şiirlerini “Kanatlanan Kalemler” isimli eserde birleştiren yazarlarımız, bu anlamda çok güzel bir birlikteliğe imza atmış. Her bir yazarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, birlikte veya bireysel olarak kaleme aldıkları eserlerinin okuyucularının çok olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Selçukya Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen programda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu konuşmadan yola çıkarak davete icabet ettiklerini kaydedenYazar İlknur Topaloğlu, “geçtiğimiz haftalarda Selçukya Kültür ve Sanat Derneğinin düzenlemiş olduğu ilçe tanıtım programında Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, bir eğitimci edasıyla tüm yazarları Seydişehir’e davet etmişti. Bizler de yazarlarımızla bir araya gelerek bu davete icabet ederek Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ziyaret gerçekleştirdik, eserlerimizi takdim ettik. Kanatlanan Kalemler ailesi olarak iyi ve güzel dileklerinden dolayı, bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Türkiye’nin farklı illeri ve yurt dışında yaşayan yazarların şiirlerin bulunduğu “Kanatlanan Kalemler” isimli şiir kaleme aldığı kitaplarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye ettiler.

Yazar İlknur Topaloğlu tarafından derlenen Bursa, Hatay, Konya, Ankara, Manisa, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Almanya’da ikamet eden şairlerin kaleme aldığı 184 sayfadan oluşan  “Kanatlanan Kalemler “ isimli şiir kitaplarını imzalayarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti.

Yazmak emek ister, fedakarlık ister, gayret ister diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Tutal, “En önemlisi de duygu dünyasının denizinde mücadele ister. Her yazı bir sancıyla başlar. Bu sancı da önemli eserler ortaya çıkarır ve bu eserler tüm insanlığa hizmet eder. Ülkemizin dört bir köşesinden bir araya gelip birliktelik örneği göstererek şiirlerini “Kanatlanan Kalemler” isimli eserde birleştiren yazarlarımız, bu anlamda çok güzel bir birlikteliğe imza atmış. Her bir yazarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, birlikte veya bireysel olarak kaleme aldıkları eserlerinin okuyucularının çok olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Selçukya Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen programda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu konuşmadan yola çıkarak davete icabet ettiklerini kaydedenYazar İlknur Topaloğlu, “geçtiğimiz haftalarda Selçukya Kültür ve Sanat Derneğinin düzenlemiş olduğu ilçe tanıtım programında Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, bir eğitimci edasıyla tüm yazarları Seydişehir’e davet etmişti. Bizler de yazarlarımızla bir araya gelerek bu davete icabet ederek Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ziyaret gerçekleştirdik, eserlerimizi takdim ettik. Kanatlanan Kalemler ailesi olarak iyi ve güzel dileklerinden dolayı, bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.