YENİ BAHAR DERNEĞİ?NDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2014 - 12:42, Güncelleme: 09.05.2014 - 12:42
 

YENİ BAHAR DERNEĞİ?NDEN KERMES

Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği, yılda 2 kez yaptığı kermeslerden Bahar Dönemi Kermesi'ni açtı.

Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği, yılda 2 kez yaptığı kermeslerden Bahar Dönemi Kermesi'ni açtı. Halk Eğitim Merkezi Binası karşısında açılan kermesin açılış kurdelesi İlçe Müftüsü Sıktı Beydilli ve dernek yetkililerince beraber kesildi. Düzenledikleri kermesle ilgili bir açıklama yapan Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan, amaçlarının ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım edebilmek olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aslan şunları söyledi : "Derneğimiz adını eğitim öğretimde yaptığı faaliyetlerle duyurmuştur. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim giderlerinde bir nebze de olsa katkı sağlayabilmektir. Kermesten elde edilen gelir öğrenciler yararına kullanılmaktadır."dedi. Kermes 17 Mayıs 2014 tarihine kadar açık kalacak
Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği, yılda 2 kez yaptığı kermeslerden Bahar Dönemi Kermesi'ni açtı.

Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği, yılda 2 kez yaptığı kermeslerden Bahar Dönemi Kermesi'ni açtı.
Halk Eğitim Merkezi Binası karşısında açılan kermesin açılış kurdelesi İlçe Müftüsü Sıktı Beydilli ve dernek yetkililerince beraber kesildi.

Düzenledikleri kermesle ilgili bir açıklama yapan Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan, amaçlarının ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım edebilmek olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Aslan şunları söyledi : "Derneğimiz adını eğitim öğretimde yaptığı faaliyetlerle duyurmuştur. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim giderlerinde bir nebze de olsa katkı sağlayabilmektir. Kermesten elde edilen gelir öğrenciler yararına kullanılmaktadır."dedi.

Kermes 17 Mayıs 2014 tarihine kadar açık kalacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.