YENİ NESİLE BAYRAK TESLİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2019 - 01:00, Güncelleme: 22.05.2019 - 01:00
 

YENİ NESİLE BAYRAK TESLİMİ

Mahmud Esad Efendi’yle ilgili tez çalışmasını sürdüren hemşerimiz İlahiyatçı Bahaddin Karakuş, Mahmud Esad Efendi kitabının yazarı emekli hafız Âdem Atalay’ı ziyaret ederek hasbihal ettiler.

Yazar Atalay, kendisini ziyaret eden Araştırmacı Yazar Karakuş’a ikinci baskısını yaptığı Mahmud Esad Efendi adlı kitabını hediye ederek kendinin yaşlandığını ve yeni neslin bayrağı teslim alarak Mahmud Esad Efendi ile ilgili çalışmalara devam etmesinden gurur duyduğunu söyledi. Mahmud Esad Efendi’yi anma programında konferans vermek için ilçemize gelen Ankara İlahiyat Fakültesi Mezunu, Mahmud Esad Efendi’yle ilgili araştırmalarını sürdüren Araştırmacı Yazar Bahaddin Karakuş ziyaret esnasında yazar emekli hafız Âdem Atalay’a, Mahmud Esad Efendi’nin sadeleştirmesini yaptığı ve yayın aşamasında olan “Ravzatü’l- Cennat Fi Usuli’l-i’tikad” (Maturidi Kelam) ve yayına verme aşamasında olan Kitab-ı Nikâh ve Talak adlı eserleri hakkında bilgi verdi. Atalay; “Mahmud Esad Efendi araştırmalarımda gördüm ki derya bir adam. Böyle bir çalışma yapmanız bu büyük değere sahip çıkmanız beni duygulandırdı yavrum. Her türlü dua ve yardımlarım seninle.” diyerek muvaffakiyet ve başarılar diledi.
Mahmud Esad Efendi’yle ilgili tez çalışmasını sürdüren hemşerimiz İlahiyatçı Bahaddin Karakuş, Mahmud Esad Efendi kitabının yazarı emekli hafız Âdem Atalay’ı ziyaret ederek hasbihal ettiler.

Yazar Atalay, kendisini ziyaret eden Araştırmacı Yazar Karakuş’a ikinci baskısını yaptığı Mahmud Esad Efendi adlı kitabını hediye ederek kendinin yaşlandığını ve yeni neslin bayrağı teslim alarak Mahmud Esad Efendi ile ilgili çalışmalara devam etmesinden gurur duyduğunu söyledi.

Mahmud Esad Efendi’yi anma programında konferans vermek için ilçemize gelen Ankara İlahiyat Fakültesi Mezunu, Mahmud Esad Efendi’yle ilgili araştırmalarını sürdüren Araştırmacı Yazar Bahaddin Karakuş ziyaret esnasında yazar emekli hafız Âdem Atalay’a, Mahmud Esad Efendi’nin sadeleştirmesini yaptığı ve yayın aşamasında olan “Ravzatü’l- Cennat Fi Usuli’l-i’tikad” (Maturidi Kelam) ve yayına verme aşamasında olan Kitab-ı Nikâh ve Talak adlı eserleri hakkında bilgi verdi.

Atalay; “Mahmud Esad Efendi araştırmalarımda gördüm ki derya bir adam. Böyle bir çalışma yapmanız bu büyük değere sahip çıkmanız beni duygulandırdı yavrum. Her türlü dua ve yardımlarım seninle.” diyerek muvaffakiyet ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.