Yeni Öğretmen Evine Başlanıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2021 - 01:39, Güncelleme: 10.09.2021 - 01:39
 

Yeni Öğretmen Evine Başlanıyor

Yeni öğretmenevinin onarım işi ihalesi yapıldı.

Seydişehir Fen Lisesi arkasındaki eski kolej binası öğretmenevi binası olarak onur almıştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: “İlçemiz yeni bir öğretmen evine ihtiyacı vardı. Öğretmenlerimiz ve halkımız da yeni bir öğretmen evi yapımı ile ilgili beklentisi vardı. Milli Eğitim Müdürlüğünden onarım için gerekli ödeneğin çıkması ve ihalesinin yapılması ile yeni öğretmen evi için somut bir adım atılmış oldu. İnşallah öğretmenlerimiz ve Seydişehir için hayırlı olur.” diyerek temenni de bulundu. 09.09.2021 tarihinde onarım yapımı işi ihalesi yapılan 56 yataklı Bodrum+Zemin+4 kat betonarme karkas bina yeni öğretmenevine dönüşecek. Alıcı firma yer tesliminden sonra 80 iş günü içerisinde bitirecek. Haber: Esra Mağatur  
Yeni öğretmenevinin onarım işi ihalesi yapıldı.

Seydişehir Fen Lisesi arkasındaki eski kolej binası öğretmenevi binası olarak onur almıştı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: “İlçemiz yeni bir öğretmen evine ihtiyacı vardı. Öğretmenlerimiz ve halkımız da yeni bir öğretmen evi yapımı ile ilgili beklentisi vardı. Milli Eğitim Müdürlüğünden onarım için gerekli ödeneğin çıkması ve ihalesinin yapılması ile yeni öğretmen evi için somut bir adım atılmış oldu. İnşallah öğretmenlerimiz ve Seydişehir için hayırlı olur.” diyerek temenni de bulundu.

09.09.2021 tarihinde onarım yapımı işi ihalesi yapılan 56 yataklı Bodrum+Zemin+4 kat betonarme karkas bina yeni öğretmenevine dönüşecek. Alıcı firma yer tesliminden sonra 80 iş günü içerisinde bitirecek.

Haber: Esra Mağatur

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.