YENİ OTO SANAYİ EK BİNASI DÜKKANLARI SAHİPLERİNİ BULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 08:48, Güncelleme: 27.04.2018 - 08:48
 

YENİ OTO SANAYİ EK BİNASI DÜKKANLARI SAHİPLERİNİ BULDU

Sınırlı Sorumlu Seyyid Harun Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Yeni Oto Sanayi’nde yaptırdığı dükkânlar kura çekimi ile sahibini buldu.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan 56 dükkanın belirlenmesinde dükkan sahipleri kura heyecanı yaşadılar. Oto Sanayi ek sanayisi olarak kurulan kooperatif dükkanlarının yapımının 3 yıl önce başladığı, tamamlanan 56 dükkanla beraber Yeni Oto Sanayi’nde ki dükkan sayısının 230’a yükseldiği öğrenildi. Seyyid Harun Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kemal Kavruk konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Mevcut oto sanayide yeni iş yeri kalmadığı için oto sanayide ki esnafımızı ve yeni işyeri açacak olan esnaf arkadaşlarımızı dükkân sahibi yapmak için 2016 yılında başlayan, modern ve çift cepheli 175 metrekareden oluşan 56 adet dükkândan oluşan oto sanayi ek binası dükkânları tamamlanarak kura çekilişleriyle sahiplerini buldu. Yeni dükkanına kavuşan esnaf arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sınırlı Sorumlu Seyyid Harun Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Yeni Oto Sanayi’nde yaptırdığı dükkânlar kura çekimi ile sahibini buldu.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan 56 dükkanın belirlenmesinde dükkan sahipleri kura heyecanı yaşadılar.

Oto Sanayi ek sanayisi olarak kurulan kooperatif dükkanlarının yapımının 3 yıl önce başladığı, tamamlanan 56 dükkanla beraber Yeni Oto Sanayi’nde ki dükkan sayısının 230’a yükseldiği öğrenildi.

Seyyid Harun Oto Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kemal Kavruk konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Mevcut oto sanayide yeni iş yeri kalmadığı için oto sanayide ki esnafımızı ve yeni işyeri açacak olan esnaf arkadaşlarımızı dükkân sahibi yapmak için 2016 yılında başlayan, modern ve çift cepheli 175 metrekareden oluşan 56 adet dükkândan oluşan oto sanayi ek binası dükkânları tamamlanarak kura çekilişleriyle sahiplerini buldu. Yeni dükkanına kavuşan esnaf arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.