Yeni TMO Alımlara Hazır

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.07.2023 - 16:55, Güncelleme: 12.07.2023 - 16:55
 

Yeni TMO Alımlara Hazır

Seydişehir Ziraat Odası tarafından yapılan Saadetler Mahallesi’ndeki yeni TMO( Toprak Mahsülleri ) Alım Merkezi tamamlanarak çiftçilerin ürünü alması için hazır hale geldi.

Eski TMO alım merkezi, TOKİ Konutları alanında kaldığı için yeni TMO Alım Merkezi, Seydişehir Ziraat Odası ve Seydişehir Belediyesi yardımlarıyla 1,5 ay gibi kısa bir sürede bitirildi. Yine Saadetler Mahallesi’nin iç kısmında kurulan yeni TMO Alım Merkezi’nin Beyşehir TMO Ajans’ına devredildiği, önümüzdeki haftadan itibaren TMO’nun yeni yerinde alımları başlayacağı öğrenildi. Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar’da yapımı tamamlanan yeni TMO Alım Merkezini gezerek ilçemiz için hayırlı olmasını diledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seydişehir Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar:” Odamıza ait Kantar ve binası tamamlanmıştır. TMO alım işleri için gerekli şartlar yerine getirilmiştir. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, oda yönetim kuruluma, maddi manevi desteğini eksik etmeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çok teşekkür ederiz. İlçemize ve çiftçimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Haber: Ali Saylam
Seydişehir Ziraat Odası tarafından yapılan Saadetler Mahallesi’ndeki yeni TMO( Toprak Mahsülleri ) Alım Merkezi tamamlanarak çiftçilerin ürünü alması için hazır hale geldi.

Eski TMO alım merkezi, TOKİ Konutları alanında kaldığı için yeni TMO Alım Merkezi, Seydişehir Ziraat Odası ve Seydişehir Belediyesi yardımlarıyla 1,5 ay gibi kısa bir sürede bitirildi.

Yine Saadetler Mahallesi’nin iç kısmında kurulan yeni TMO Alım Merkezi’nin Beyşehir TMO Ajans’ına devredildiği, önümüzdeki haftadan itibaren TMO’nun yeni yerinde alımları başlayacağı öğrenildi.

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar’da yapımı tamamlanan yeni TMO Alım Merkezini gezerek ilçemiz için hayırlı olmasını diledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seydişehir Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar:”

Odamıza ait Kantar ve binası tamamlanmıştır. TMO alım işleri için gerekli şartlar yerine getirilmiştir. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, oda yönetim kuruluma, maddi manevi desteğini eksik etmeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çok teşekkür ederiz. İlçemize ve çiftçimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Ali Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.