Yeni Varyanta Karşı Teyakkuz Halinde Olmalıyız

Sağlık (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.11.2021 - 14:31, Güncelleme: 30.11.2021 - 15:02
 

Yeni Varyanta Karşı Teyakkuz Halinde Olmalıyız

Korona virüs vakalarında günlük vaka sayılarının 8-18 arasında olduğu Seydişehir’de, Dünyada görünen “Omicron varyantı” ile ilgili belirsizlikler nedeniyle tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

İlçemizde günlük vaka sayılarının 8-18 arası seyretmesiyle halkımızın tedbirleri gevşettiği, Devletin ve halkımızın da son zamanlarda koronavirüse karşı temel tedbirlerden olan maske-mesafe-temizlik konusunda gerekli duyarlılığı göstermediğini bildiren yetkililer: “Son günlerde Afrika’dan yayılmaya başlayan ve diğer varyantlara göre daha fazla öldürücü olan “Omicron varyantı” hızla yayılması ve belirsizliklerin fazlalaşmasıyla tedbirlere harfiyen uyulması konusunda daha duyarlı olmamız gerekiyor” dedi. Ayrıca yetkililer ilçemizdeki vakalar konusundaki durağan durumun daha kötüye gitmemesi için tüm vatandaşların tedbirleri elden bırakmamalarını istedi.    
Korona virüs vakalarında günlük vaka sayılarının 8-18 arasında olduğu Seydişehir’de, Dünyada görünen “Omicron varyantı” ile ilgili belirsizlikler nedeniyle tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

İlçemizde günlük vaka sayılarının 8-18 arası seyretmesiyle halkımızın tedbirleri gevşettiği, Devletin ve halkımızın da son zamanlarda koronavirüse karşı temel tedbirlerden olan maske-mesafe-temizlik konusunda gerekli duyarlılığı göstermediğini bildiren yetkililer:

“Son günlerde Afrika’dan yayılmaya başlayan ve diğer varyantlara göre daha fazla öldürücü olan “Omicron varyantı” hızla yayılması ve belirsizliklerin fazlalaşmasıyla tedbirlere harfiyen uyulması konusunda daha duyarlı olmamız gerekiyor” dedi.

Ayrıca yetkililer ilçemizdeki vakalar konusundaki durağan durumun daha kötüye gitmemesi için tüm vatandaşların tedbirleri elden bırakmamalarını istedi.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.