Yenice Köylüler Şenlikte Buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2013 - 04:10, Güncelleme: 10.08.2013 - 04:10
 

Yenice Köylüler Şenlikte Buluştu

Selçuk Ünüversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mustafa Şahin?in başkanığını yaptığı Yenice Köylüler Derneği 8.sini düzenledikleri geleneksel şenliklere üst düzey katılım oldu.

  Şenliğe Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, parti başkanları, il genel meclis üyleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla başlanan şenlikte istiklal marşının okunmasının ardından Prof Dr Mustafa Şahin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Şahin dernek yönetimine ,şenlik ağalarına  ve emeği geçen herkeze teşekkür ederken “ Bu çoğrafyada yaşamak çok zor .Biz bin yıldır bu coğrafyadayız.Bu coğrafya azgın arap atı gibidir .Bizler iyi binicileriz dir.Allahın izniyle biz bu coğrafyadan inmeyeceğiz. Türklerde olan çoğu özellik bu gün dünyanın ümüdidir .Zulme tepki koymak bizim işimizdir.Bu millet islam ile birleşmiştir.Biz birlik ve beraberliğimizle tüm dünyaya örneğiz diyerek Tüm islam aleminin bayramını kutladı. Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat konuşmasında “veren el olmak çok zor .Allah hepimize veren el olmayı nasip etsin.Dernekcilik zor iştir yıllardır bende Ankarada gerek Seydişehir Okutma Yardımlaşma Derneğinde gerekse Konyalılar Derneğinde görev aldım.Ama sizlerin bursları ile okumuş çocukları görmek sizlerin yardımları ile şifa bulmuş hemşerilerimizi görmek bizleri çok sevindiriyordu. tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum tüm islam aleminin bayramını kutluyorum dedi. Keçiören Belediye başkanı Mustafa Ak “İnsanoğlu nerde olursa olsun hangi makam mevkide olursa olsun gayretleri ve yaptıklarıyla önem kazanır.Toplum bu tür birlikteliklerle ayakta kalıyor.Birlik ve beraber iliğinizin daim kalmasını niyaz ediyorum.Bu şenliğin mimarına da teşekkür ediyorum dedi Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi  her zaman sılaya hasret kalan Yenice köylülerinin birlik beraberliklerinin daim olmasını yüce Allahtan niyaz ederken, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak Köyü vatandaş isimli şiiri okudu. Şenlikte yemek yendi , oyunlar oynandı  şenlik ağası  seçildi  8 takımdan oluşan futbol turnuvası şampiyonuna kupa verilirken katılımcılara da madalya takıldı .Emeği geçen sponsorlara ise plaket armağan edildi. 
Selçuk Ünüversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mustafa Şahin?in başkanığını yaptığı Yenice Köylüler Derneği 8.sini düzenledikleri geleneksel şenliklere üst düzey katılım oldu.

 

Şenliğe Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, parti başkanları, il genel meclis üyleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla başlanan şenlikte istiklal marşının okunmasının ardından Prof Dr Mustafa Şahin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Şahin dernek yönetimine ,şenlik ağalarına  ve emeği geçen herkeze teşekkür ederken “ Bu çoğrafyada yaşamak çok zor .Biz bin yıldır bu coğrafyadayız.Bu coğrafya azgın arap atı gibidir .Bizler iyi binicileriz dir.Allahın izniyle biz bu coğrafyadan inmeyeceğiz. Türklerde olan çoğu özellik bu gün dünyanın ümüdidir .Zulme tepki koymak bizim işimizdir.Bu millet islam ile birleşmiştir.Biz birlik ve beraberliğimizle tüm dünyaya örneğiz diyerek Tüm islam aleminin bayramını kutladı.

Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat konuşmasında “veren el olmak çok zor .Allah hepimize veren el olmayı nasip etsin.Dernekcilik zor iştir yıllardır bende Ankarada gerek Seydişehir Okutma Yardımlaşma Derneğinde gerekse Konyalılar Derneğinde görev aldım.Ama sizlerin bursları ile okumuş çocukları görmek sizlerin yardımları ile şifa bulmuş hemşerilerimizi görmek bizleri çok sevindiriyordu. tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum tüm islam aleminin bayramını kutluyorum dedi.

Keçiören Belediye başkanı Mustafa Ak “İnsanoğlu nerde olursa olsun hangi makam mevkide olursa olsun gayretleri ve yaptıklarıyla önem kazanır.Toplum bu tür birlikteliklerle ayakta kalıyor.Birlik ve beraber iliğinizin daim kalmasını niyaz ediyorum.Bu şenliğin mimarına da teşekkür ediyorum dedi

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi  her zaman sılaya hasret kalan Yenice köylülerinin birlik beraberliklerinin daim olmasını yüce Allahtan niyaz ederken, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak Köyü vatandaş isimli şiiri okudu.

Şenlikte yemek yendi , oyunlar oynandı  şenlik ağası  seçildi  8 takımdan oluşan futbol turnuvası şampiyonuna kupa verilirken katılımcılara da madalya takıldı .Emeği geçen sponsorlara ise plaket armağan edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.