YENİCE VE KIZILCA KÖY YAYLA ŞENLİKLERİNDE ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.08.2023 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2023 - 11:49
 

YENİCE VE KIZILCA KÖY YAYLA ŞENLİKLERİNDE ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK

Geleneksel hale getirilen köylerin birlik ve dayanışması amacı ile düzenlenen Kızılca köy ve Yenice köy yayla şenlikleri bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

5 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan Kızılca köy ve Yenice köy Yayla şenliklerinde yemek ikramının yanı sıra ünlü sanatçılar, yöresel oyunlar ve etkinlikler yer alacak. Kızılca köy yayla şenliği bu cumartesi saat 18:00 de yöresel yemek ikramı ile başlanacak yöresel oyunlarla devam edecek. Şenlik Türk Halk müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya konseri ile sona erecek. 2 gün sürecek Prf. Doktor Mustafa Şahin’in onursal başkanlığını yaptığı Yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından düzenlenen Yenice köy şenliği ise 5 ağustos cumartesi 19:30 da Ankaralı Turgut, Kerim Yağcı gibi ünlü sanatçıların katılacağı konserle başlayacak Pazar günü ise Cevizler oğlu mevkiinde yemek programı ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Haber: Esra Mağatur
Geleneksel hale getirilen köylerin birlik ve dayanışması amacı ile düzenlenen Kızılca köy ve Yenice köy yayla şenlikleri bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

5 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan Kızılca köy ve Yenice köy Yayla şenliklerinde yemek ikramının yanı sıra ünlü sanatçılar, yöresel oyunlar ve etkinlikler yer alacak.

Kızılca köy yayla şenliği bu cumartesi saat 18:00 de yöresel yemek ikramı ile başlanacak yöresel oyunlarla devam edecek. Şenlik Türk Halk müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya konseri ile sona erecek.

2 gün sürecek Prf. Doktor Mustafa Şahin’in onursal başkanlığını yaptığı Yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından düzenlenen Yenice köy şenliği ise 5 ağustos cumartesi 19:30 da Ankaralı Turgut, Kerim Yağcı gibi ünlü sanatçıların katılacağı konserle başlayacak Pazar günü ise Cevizler oğlu mevkiinde yemek programı ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Haber: Esra Mağatur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.