Yeniceköy Şenliği Festival Havası’nda Gerçekleşti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2019 - 01:47, Güncelleme: 15.08.2019 - 01:47
 

Yeniceköy Şenliği Festival Havası’nda Gerçekleşti

14. Yeniceköy Şenliği’nde Oğuz Yılmaz rüzgarı esti.

Bu yıl Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin düzenlemiş olduğu festival havasında ki şenlikte, ünlü sanatçılardan Oğuz Yılmaz ve Kerim Yağcı’nın söyledikleri şarkılarla eğlenen Yeniceköylüler, Âşıkların atışmasıyla da keyifli dakilalar geçirdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ve Yeniceköylüler’in katıldığı, 2 gün süren şenliğin ev sahipliğini, Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Necmettin Ünal ve Yardımcısı Mehmet Kut yaptı. Şenlik yakın zamanda köye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin açılışıyla başladı. Akşam saatlerinde âşıkların yer aldığı etkinlikle devam etti. Bir sonraki gün ise Cevizlik Mevkii’nde bulunan şenlik alanında yemek ziyafetiyle başlayan şenlik programında; palyaço, sihirbaz gösterileri ve çocuk yarışmalarından sonra sahne alan Oğuz Yılmaz, birbirinden güzel türküleriyle Yeniceköylüleri coşturdu.
14. Yeniceköy Şenliği’nde Oğuz Yılmaz rüzgarı esti.

Bu yıl Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin düzenlemiş olduğu festival havasında ki şenlikte, ünlü sanatçılardan Oğuz Yılmaz ve Kerim Yağcı’nın söyledikleri şarkılarla eğlenen Yeniceköylüler, Âşıkların atışmasıyla da keyifli dakilalar geçirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ve Yeniceköylüler’in katıldığı, 2 gün süren şenliğin ev sahipliğini, Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Necmettin Ünal ve Yardımcısı Mehmet Kut yaptı.

Şenlik yakın zamanda köye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin açılışıyla başladı. Akşam saatlerinde âşıkların yer aldığı etkinlikle devam etti.

Bir sonraki gün ise Cevizlik Mevkii’nde bulunan şenlik alanında yemek ziyafetiyle başlayan şenlik programında; palyaço, sihirbaz gösterileri ve çocuk yarışmalarından sonra sahne alan Oğuz Yılmaz, birbirinden güzel türküleriyle Yeniceköylüleri coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.