Yeniceköy Yardımlaşma Derneği’nde Örnek Çalışma

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 01:16, Güncelleme: 26.08.2019 - 01:16
 

Yeniceköy Yardımlaşma Derneği’nde Örnek Çalışma

İstanbul’da ki Yenicköylüler tarafından kurulan Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği memleketleri için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Daha önce atıl durumda bulunan köy okulunu gençlik merkezine dönüştüren Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği bu kez köylerine pansiyon/ misafirhane kazandırmak için kolları sıvadı. Dernek tarafından yine atıl durumda olan lojman onarılarak köylülerin hizmetine sunulacak. İçerisinde banyosu, mutfağı ve 2 odası bulunan lojman gerekli bakım ve onarımdan geçtikten sonra Yeniceköy’e pansiyon/misafirhane kazandırılmış olacak. Çalışmalar hakkında gazetemiz Toroslar’a bilgi veren Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcı Mehmet Kut; “Yaz aylarında ve özellikle şenlik üzeri köydeki artan nüfus yoğunluğuna cevap vermeye çalışarak bu yıl Gençlik Merkezini faaliyete geçirdik. Dernek yönetiminin aldığı karar ile önümüzdeki yılda köyümüze Pansiyon/Misafirhane kazandırılacak. Dernek Başkanlığı adına tüm köylülerimize hayırlı olsun diyoruz” dedi.
İstanbul’da ki Yenicköylüler tarafından kurulan Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği memleketleri için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Daha önce atıl durumda bulunan köy okulunu gençlik merkezine dönüştüren Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği bu kez köylerine pansiyon/ misafirhane kazandırmak için kolları sıvadı.

Dernek tarafından yine atıl durumda olan lojman onarılarak köylülerin hizmetine sunulacak. İçerisinde banyosu, mutfağı ve 2 odası bulunan lojman gerekli bakım ve onarımdan geçtikten sonra Yeniceköy’e pansiyon/misafirhane kazandırılmış olacak.

Çalışmalar hakkında gazetemiz Toroslar’a bilgi veren Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcı Mehmet Kut; “Yaz aylarında ve özellikle şenlik üzeri köydeki artan nüfus yoğunluğuna cevap vermeye çalışarak bu yıl Gençlik Merkezini faaliyete geçirdik. Dernek yönetiminin aldığı karar ile önümüzdeki yılda köyümüze Pansiyon/Misafirhane kazandırılacak. Dernek Başkanlığı adına tüm köylülerimize hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.