YENİCEKÖY’DEN FESTİVAL GİBİ ŞENLİK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 01:14, Güncelleme: 07.08.2019 - 01:14
 

YENİCEKÖY’DEN FESTİVAL GİBİ ŞENLİK

Bu yıl 14. şenliği düzenlenen Yeniceköy’de, diğer yıllara göre daha görkemli bir organizasyonla köylüler bir araya geliyor.

Oğuz Yılmaz, Kerim Yağcı gibi birçok ünlü sanatçının katılacağı 14. Yeniceköy Şenliği 2 gün sürecek ve şenliğe tüm Seydişehirliler davet edildi. 12 Ağustos Pazartesi günü Gençlik Merkezi’nin açılışıyla başlayacak olan şenliğin akşam 19:30’da köy meydanında düzenlenecek müzik şöleniyle devam ececeği, müzik şölenine sanatçı Oğuz Yılmaz, oyuncu sanatçı Kerim Yağcı, Âşık Ahmet Poyrazoğlu, Âşık Rahim Sağlam, Âşık Temel Turabi’nin katılacağı, Mehmet Kut ve Güçlü Bostancı’nın söyleşilerle şenliğe renk katacağı öğrenildi. 13 Ağustos Salı günü (bir gün sonra) Cevizler Oluğu mevkiindeki mesire alanında devam edecek Yeniceköy Şenliği’nde davetlilere yemek ikram edilecek, futbol turnuvası düzenlenecek, çocuk yarışmaları gerçekleştirilecek ve palyaçolar çocukları eğlendirecek. Bu yıl diğer yıllara göre daha görkemli ve kapsamlı bir şenlik hazırladıklarını belirten Yeniceköy Dernek Başkanı Necmettin Ünal: “14. Yeniceköy Şenliği’nin köyümüze huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Tüm Seydişehir halkına dernek adına saygılarımızı sunuyoruz ve hepsini şenliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bu yıl 14. şenliği düzenlenen Yeniceköy’de, diğer yıllara göre daha görkemli bir organizasyonla köylüler bir araya geliyor.

Oğuz Yılmaz, Kerim Yağcı gibi birçok ünlü sanatçının katılacağı 14. Yeniceköy Şenliği 2 gün sürecek ve şenliğe tüm Seydişehirliler davet edildi.

12 Ağustos Pazartesi günü Gençlik Merkezi’nin açılışıyla başlayacak olan şenliğin akşam 19:30’da köy meydanında düzenlenecek müzik şöleniyle devam ececeği, müzik şölenine sanatçı Oğuz Yılmaz, oyuncu sanatçı Kerim Yağcı, Âşık Ahmet Poyrazoğlu, Âşık Rahim Sağlam, Âşık Temel Turabi’nin katılacağı, Mehmet Kut ve Güçlü Bostancı’nın söyleşilerle şenliğe renk katacağı öğrenildi.

13 Ağustos Salı günü (bir gün sonra) Cevizler Oluğu mevkiindeki mesire alanında devam edecek Yeniceköy Şenliği’nde davetlilere yemek ikram edilecek, futbol turnuvası düzenlenecek, çocuk yarışmaları gerçekleştirilecek ve palyaçolar çocukları eğlendirecek.

Bu yıl diğer yıllara göre daha görkemli ve kapsamlı bir şenlik hazırladıklarını belirten Yeniceköy Dernek Başkanı Necmettin Ünal: “14. Yeniceköy Şenliği’nin köyümüze huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Tüm Seydişehir halkına dernek adına saygılarımızı sunuyoruz ve hepsini şenliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.