YENİCEKÖYLÜLER SEÇİMDEN SONRA ARABAŞI YEDİLER

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.12.2021 - 16:31, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:31
 

YENİCEKÖYLÜLER SEÇİMDEN SONRA ARABAŞI YEDİLER

Cumartesi günü Yeniceköy Gençlik Merkezinde Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin seçimli genel kurulu yapıldı.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin seçimli Genel Kurulunda Başkan Mehmet Kut, Başkan Yardımcısı Necmettin Ünal seçildiği Yönetim kurulunda ise bir kaç değişiklik ile aynı yönetimin devam ettiği öğrenildi. Cumartesi günü yapılan genel kurul sonrasında Yeniceköy Gençlik Merkezinde, Yeniceköy Muhtarı Mehmet Ünal’ın organize ettiği “arabaşı” yemeği yendi. Hazırlanan “arabaşı” yemeğine; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Prf. Dr. Mustafa Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  
Cumartesi günü Yeniceköy Gençlik Merkezinde Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin seçimli genel kurulu yapıldı.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin seçimli Genel Kurulunda Başkan Mehmet Kut, Başkan Yardımcısı Necmettin Ünal seçildiği Yönetim kurulunda ise bir kaç değişiklik ile aynı yönetimin devam ettiği öğrenildi.

Cumartesi günü yapılan genel kurul sonrasında Yeniceköy Gençlik Merkezinde, Yeniceköy Muhtarı Mehmet Ünal’ın organize ettiği “arabaşı” yemeği yendi.

Hazırlanan “arabaşı” yemeğine; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Prf. Dr. Mustafa Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.