YENİDEN REFAH PARTİSİ İLK KONGRESİNİ YAPIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 01:30, Güncelleme: 15.11.2019 - 01:30
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLK KONGRESİNİ YAPIYOR

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı 1. Olağan kongresini 16 Kasım Cumartesi günü yapacak.

  Yeniden Refah Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Dinç, kongrede aday olacağını açıkladı. Belediye Düğün Salonu’nda saat 15:00’ da gerçekleştirilecek olan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan kongresine Konya İl teşkilatının katılacağı öğrenildi. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve kongrede tekrar adaylığını koyan Ramazan Dinç, cumartesi günü yapacakları kongreye tüm Seydişehir halkının davetli olduğunu belirtti.
Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı 1. Olağan kongresini 16 Kasım Cumartesi günü yapacak.

 

Yeniden Refah Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Dinç, kongrede aday olacağını açıkladı.

Belediye Düğün Salonu’nda saat 15:00’ da gerçekleştirilecek olan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan kongresine Konya İl teşkilatının katılacağı öğrenildi.


Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve kongrede tekrar adaylığını koyan Ramazan Dinç, cumartesi günü yapacakları kongreye tüm Seydişehir halkının davetli olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.