YENİDEN REFAH PARTİSİ SEYDİŞEHİR ADAYINI EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYACAK (VİDEOLU HABER)

Politika 27.01.2024 - 16:13, Güncelleme: 27.01.2024 - 16:13
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEYDİŞEHİR ADAYINI EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYACAK (VİDEOLU HABER)

Yeniden Refah Partisi’nin Seydişehir başta olmak üzere, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya’nın tüm ilçelerinden kendi adayları ile seçime gireceği öğrenildi.

Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Konya İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ethem Çınar ve Samet Çay, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya ve ilçelerinde ki durumları ile ilgili teşkilata açıklamalarda bulunarak: “2024 seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkan Adayımızı en kısa zamanda açıklayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz” dediler. Gazetemize de seçimlerle ilgili bir açıklamada bulunan teşkilatlanmadan sorumlu Konya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Çınar, “Bütün Türkiye’de partimize özel bir teveccüh var. Özellikle İstanbul ve Konya’da Elhamdülillah partimize yoğun ilgi olduğunu görüyoruz. Bugün Seydişehir İlçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Buradan Yalıhüyük’e geçip çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seydişehir’de iki değerli arkadaşımız, Mevlüt Çenesiz ve Muhammet Çabuk aday adaylarımız. Konya’nın bütün ilçelerinde olduğu gibi Seydişehir’de de kesinlikle kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. 6 Şubat tarihinde Seydişehir’in başkan adayını kesinleştirip 10 Şubat’ta da Ankara’da yapılacak olan büyük bir törende Konya ve ilçeleri ile birlikte tüm Türkiye’deki adaylarımızı açıklayacağız.
Yeniden Refah Partisi’nin Seydişehir başta olmak üzere, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya’nın tüm ilçelerinden kendi adayları ile seçime gireceği öğrenildi.

Seydişehir Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Konya İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ethem Çınar ve Samet Çay, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya ve ilçelerinde ki durumları ile ilgili teşkilata açıklamalarda bulunarak:

“2024 seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkan Adayımızı en kısa zamanda açıklayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz” dediler.

Gazetemize de seçimlerle ilgili bir açıklamada bulunan teşkilatlanmadan sorumlu Konya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Çınar, “Bütün Türkiye’de partimize özel bir teveccüh var. Özellikle İstanbul ve Konya’da Elhamdülillah partimize yoğun ilgi olduğunu görüyoruz. Bugün Seydişehir İlçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Buradan Yalıhüyük’e geçip çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seydişehir’de iki değerli arkadaşımız, Mevlüt Çenesiz ve Muhammet Çabuk aday adaylarımız. Konya’nın bütün ilçelerinde olduğu gibi Seydişehir’de de kesinlikle kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. 6 Şubat tarihinde Seydişehir’in başkan adayını kesinleştirip 10 Şubat’ta da Ankara’da yapılacak olan büyük bir törende Konya ve ilçeleri ile birlikte tüm Türkiye’deki adaylarımızı açıklayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.